Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε (30/12) η δράση στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.

Μπράιτον – Κάρντιφ (30/12, 21:45): Σ’ εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μπράιτον, η οποία είναι 17 παιχνίδια αήττητη (15-2-0) και δίκαια οδηγεί την κούρσα της Τσάμπιονσιπ. Από την άλλη πλευρά η Κάρντιφ μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια (1-3-2) και απέχει τέσσερις πόντους απ’ τον υποβιβασμό. Δικαιολογημένα οι αποδόσεις στον «άσσο» είναι πολύ μικρές.

Προγνωστικό: 1 (1.67 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ίπσουιτς – Μπριστολ Σίτι (30/12, 21:45): Μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει η Ίπσουιτς (1-1-3), η οποία βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Μπρίστολ Σίτι προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες και είναι μια θέση κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο. Πολύ ισορροπημένο το σετ, καλύτερη και πιο ασφαλής επιλογή το αμφίτερμα.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νιούκαστλ – Νότιγχαμ (30/12, 21:45): Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις σερί νίκες γνώρισε η Νιούκαστλ, η οποία παρέμεινε στις θέσεις της απευθείας ανόδου και στο +6 απ’ τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Νότιγχαμ αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις πρόσφατες εμφανίσεις της (0-1-3), ούσα στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης, στο +6 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Καλύτερη ευκαιρία δεν θα βρουν οι «καρακάξες» για να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Τυπική πρόταση ο χαμηλός «άσσος».

Προγνωστικό: 1 (1.42 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρέντινγκ – Φούλαμ (30/12, 22:00): Δύο στα δύο για τη Ρέντινγκ, η οποία παρέμεινε σε τροχιά απευθείας ανόδου και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Από τη δική της πλευρά η Φούλαμ παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια (3-2-0) και βρίσκεται τέσσερις πόντους μακριά απ’ τα πλέι οφ. Πάλι σε τιμές αουτσάιντερ κυκλοφορεί η γηπεδούχος, δείχνει ύπουλο παιχνίδι και γι’ αυτό θα πάμε με το ασφαλές αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε