Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με τα παιχνίδια της Χάντερσφιλντ κόντρα στη Λιντς και της Μπρέντφορντ κόντρα στην Μπράιτον πέφτει η αυλαία της 30ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ.

Χάντερσφιλντ – Λιντς (05/02, 14:00): Μια ήττα στα τελευταία εννιά παιχνίδια μετράει η Χάντερσφιλντ (6-2-1), η οποία βρίσκεται εντός των πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Λιντς μετράει μόλις μια ήττα στις πρόσφατες οκτώ αναμετρήσεις της (6-1-1) και απέχει επτά πόντους απ’ την απευθείας άνοδο. Γνώρισε ήττα – σοκ στο Κύπελλο από την Σάτον (Νάσιοναλ Λιγκ) και αποδείχθηκε πως έχει ως στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Παιχνίδι που μπορεί να κάτσει οπουδήποτε, καλύτερη επιλογή η ισορροπία στο πρώτο μέρος.

Προγνωστικό: Ισοπαλία στο ημίχρονο (2.02 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρέντφορντ – Μπράιτον (05/02, 17:00): Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Μπρέντφορντ, η οποία βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Μπράιτον προέρχεται από δύο σερί νίκες, βρήκε ξανά τον καλό της εαυτό και μαζί με τη Νιούκαστλ φαντάζουν τα μεγάλα φαβορί για την απευθείας άνοδο. Πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Υποψιασμένες οι αποδόσεις, ωστόσο θεωρούμε πως το «διπλό» έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Προγνωστικό: 2 (2.17 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε