Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις της 32η αγωνιστικής περιλαμβάνει το μενού της Τσάμπιονσιπ σήμερα Τρίτη (12/04). Η Μπέρμιγχαμ υποδέχεται την Λιντς και η Μίντλεσμπρο τη Ρέντινγκ.

Μπέρμιγχαμ – Λιντς (12/04, 21:45): Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Μπέρμιγχαμ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Ρέντινγκ, εκτός έδρας. Πρώτη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές (0-2-3). Στο –9 από τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Λιντς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Μπέρνλι, αγνοώντας για τέταρτη σερί αγωνιστική το «τρίποντο» (0-1-3). Αρκετά μακριά από τον υποβιβασμό (στο +11 αυτή τη στιγμή). Από τις τελευταίες ευκαιρίες της γηπεδούχου να μείνει ζωντανή στη μάχη των πλέι οφ, σε ικανοποιητικές αποδόσεις ο άσσος.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Stoiximan)

Μίντλεσμπρο – Ρέντινγκ (12/04, 21:45): Σε εξαιρετική κατάσταση είναι το τελευταίο διάστημα η  Μίντλεσμπρο, η οποία νίκη σε με 1-0 την Πρέστον, εντός έδρας στο τελευταίο. Έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, στη δεύτερη θέση και στο +4 από τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Ρέντινγκ υπέστη την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Μπέρμιγχαμ. Τρέχει ρεκόρ 2-1-3 στις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Ισχυρότερο το κίνητρο των γηπεδούχων, χαμηλός αλλά αποδεκτός ο άσσος.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Betshop)