Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ:  Η αυλαία της 45ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ πέφτει τη Δευτέρα (02/05) με δύο αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα Μπράιτον και Μπέρνλι που «καίγονται» για βαθμούς υποδέχονται τις Ντέρμπι και ΚΠΡ αντίστοιχα.

Μπράιτον – Ντέρμπι (02/05, 16:30): Την εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποιεί στα τελευταία της παιχνίδια συνέχισε για ακόμη μία φορά η Μπράιτον, η οποία επικράτησε με 3-1 της Τσάρλτον, εκτός έδρας, πετυχαίνοντας την πέμπτη σερί νίκη της, παραμένοντας για 12η συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη (9-3-0). Από την άλλη πλευρά η Ντέρμπι, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, εντός έδρας. Επέκτεινε το αήττητο σερί της στις πέντε αγωνιστικές (4-1-0). Τρόμαξε κόσμο στα δύο τελευταία εντός η γηπεδούχος, πάντα υπολογίσιμη η Ντέρμπι. Πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Stoiximan)

Μπέρνλι – ΚΠΡ (02/05, 18:45): Με το «διπλό» από την έδρα της Πρέστον απέδρασε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπέρνλι. Επέκτεινε το αήττητο σερί της στις 21 αγωνιστικές (14-7-0), στην κορυφή μαζί με Μίντλεσμπρο και Μπράιτον. Από την άλλη πλευρά η ΚΠΡ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την ΚΠΡ, εκτός έδρας, συμπληρώνοντας τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-1). Αδιάφορη για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, δεν έχει στόχους. Εδώ που έφτασε η γηπεδούχος θα είναι κρίμα να γκελάρει.

Προγνωστικό: 1 (1.30 @ Betshop)