Προγνωστικά Βελγίου: Εμβώλιμη αγωνιστική δράση στα πλέι οφ του Βελγίου, με την 9η στροφή προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος να διεξάγεται σήμερα. Την ίδια ώρα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι τρεις αναμετρήσεις.

Γκενκ – Άντερλεχτ (19/05, 21:30): Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα θέλει στο αποψινό παιχνίδι της η Γκενκ, η οποία μετράει μια νίκη και τρεις ήττες στα τελευταία της παιχνίδια, γεγονός που την διατηρεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση η Άντερλεχτ, μετά την συντριβή στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ (4-0), γεγονός που την άφησε έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή. Επιλογή μας για το παιχνίδι αυτό είναι το Over 2.5, που ”βγαίνει” στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.62 @ Stoiximan)

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κλαμπ Μπριζ (19/05, 21:30): Την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ και μετά από εφτά αποτυχημένες προσπάθειες κατάφερε να πετύχει η Ζούλτε Βάρεγκεμ, επικρατώντας της Γάνδης (4-2). Δυο ισοπαλίες κα πέντε ήττες ο απολογισμός της μέχρι τότε. Από τέσσερις σερί νίκες προέρχεται η Κλαμπ Μπριζ και θέλει ακόμη μια στο αποψινό παιχνίδι για να ”κλειδώσει” την πρώτη θέση. Επιλογή μας η νίκη των φιλοξενούμενων και με Over 2.5

Προγνωστικό: 2 & Over 2.5 (2.20 @ Goalbet)

Οστάνδη – Γάνδη (19/05, 21:30): Τη νίκη που θα την φέρει στην τέταρτη θέση, σε περίπτωση ήττας της Γκενκ, θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Οστάνδη, η οποία μετράει τρεις νίκες και μια ήττα στα τελευταία της παιχνίδια. Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Γάνδη και ”ψάχνεται” για επιστροφή στα θετικά αποτελέσμα, με σκοπό να παραμείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αμφότερες για το ”τρίποντο”, οπότε και αναμένουμε γκολ και από τις δυο.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.75 @ Magicbet)