Προγνωστικά Βελγίου: Ολοκληρώνεται σήμερα η 7η αγωνιστική των πλέι οφ του Βελγίου, με την Κλαμπ Μπριζ να θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση και την Άντερλεχτ να βρίσκεται στο κυνήγι της.

Άντερλεχτ – Οστάνδη (08/05, 15:30): Από την πρώτη νίκη μετά από δυο παιχνίδια προέρχεται η Άντερλεχτ και ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα και σήμερα, που παράλληλα με απώλεια βαθμών της Μπριζ θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή. Παραμένει αήττητη εδώ και είκοσι εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, με απολογισμό δεκατέσσερις νίκες και έξι ισοπαλίες. Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές και η Οστάνδη, έχοντας κερδίσει τα δυο τελευταία παιχνίδια της. Πολύ κακή εκτός έδρας, έχοντας δυο νίκες και έξι ήττες στα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια. Φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, ωστόσο και οι δυο ομάδες βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.80 @ Stoiximan)

Γάνδη – Κλαμπ Μπριζ (08/05, 19:00): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να εξαντλήσει τις πιθανότητες για κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση θέλει στο σημερινό παιχνίδι η Γάνδη, ωστόσο δεν θα έχει και πολύ εύκολο έργο κόντρα στην πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ. Αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Νίκη και μόνο νίκη θέλουν να πανηγυρίσουν στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες της Κλαμπ Μπριζ, με σκοπό να παραμείνουν μόνοι πρώτοι και να πάνε με καή ψυχολογία στο ντέρμπι με την Άντερλεχτ, την επόμενη αγωνιστική. Επιλέγουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικό: 2 (2.76 @ Goalbet)