Προγνωστικά Βελγίου: Ολοκληρώνεται σήμερα η αγωνιστική δράση στα πλέι οφ του Βελγίου, με την Κλαμπ Μπριζ να είναι η πρωταθλήτρια της φετινής χρονιάς και την Άντερλεχτ να τερματίζει πίσω της. Βγαίνουν Ευρώπη η Γάνδη και η Γκενκ.

Κλαμπ Μπριζ – Οστάνδη (22/05, 15:30): Μπορεί να έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα, ωστόσο η Κλαμπ Μπριζ θέλει να κλείσει με νίκη τη χρονιά, ειδκά από τη στιγμή που παίζει μπροστά στο κοινό της. Προέρχεται από πέντε σερί νίκες. Στην πέμπτη θέση τερματίζει η Οστάνδη, η οποία έχει επικρατήσει στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Μια νίκη και πέντε ήττες ο απολογισμός στα τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.73 @ Stoiximan)

Γάνδη – Γκενκ (22/05, 15:30): Με έπαθλο την τρίτη θέση των πλέι οφ Γάνδη και Γκενκ μάχονται απόψε. Η γηπεδούχος Γάνδη έχει το προβάδισμα στην εξασφάλιση της θέσης αυτής, ούσα δυο βαθμούς πάνω από την αντίπαλό της. Προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, ενώ μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια μέσα στην έδρα της. Από νίκη ωστόσο προέρχεται και η Γκενκ, η οποία έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της. ”Βγαίνει” το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.63 @ Goalbet)

Άντερλεχτ – Ζούλτε Βάρεγκεμ (22/05, 15:30): Προερχόμενη από δυο σερί νίκες, η Άντερλεχτ θέλει να ”κλείσει” τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα και έχει την ευκαιρία να το πετύχει κόντρα στην ουραγό των πλέι οφ, Ζούλτε Βάρεγκεμ. Μόλις πέντε βαθμούς έχει μαζέψει η Ζούλτε στα πλέι οφ, με μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο απολογισμός της σε εκτός έδρας αναμέτρησης.

Προγνωστικό: 1/1 (1.95 @ Betshop)