Προγνωστικά Β’ Σουηδίας: Δύο παιχνίδια την Κυριακή στη Superettan σήμερα (22/05) με τις ΓΚΑΪΣ και Ασιρίσκα να φιλοξενούν της Άνγκελχολμς και Βάρμπεργκς αντίστοιχα.

ΓΚΑΪΣ – Άνγκελχολμς (22/05, 16:00): Στο ισόπαλο 1-1 με τη Βάρναμο, εκτός έδρας έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική η ΓΚΑΪΣ. Επέκτεινε το σερί της στις τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0), ωστόσο στο ξεκίνημα της λείπει η σταθερότητα. Από την άλλη πλευρά η Άνγκελχολμς υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα 3-0 από την Ασιρίσκα. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα της (έχει δεχτεί από δύο γκολ και πάνω σ’ όλες). Από εκεί που ήταν στην κορυφή τώρα τη βρίσκουμε στα θέση των μπαράζ υποβιβασμού. Με όπλο το «Ούλεβι» μπορεί να επιστρέψει στις νίκες η ΓΚΑΪΣ.

Προγνωστικό: 1 (1.73 @ Stoiximan)

Ασιρίσκα – Βάρμπεργκς (22/05, 16:00): Επιβλητική ήταν στην εκτός έδρας επικράτηση με 3-0 επί της Άνγελχολμς, η Ασιρίσκα. Πρώτη νίκη μετά από έξι σερί ήττες, δείχνει να ανεβαίνει σταδιακά, αν και παραμένει ουραγός της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Βάρμπεργκς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ΑΦΚ Γιουνάιτεντ, εκτός έδρας, αγνοώντας για τέταρτη σερί αγωνιστική το «τρίποντο» (0-2-2). Έστριψε η γηπεδούχος, έχει καλό υλικό και θα ανέβει κι άλλο. Δελεαστικές οι αποδόσεις του άσσου.

Προγνωστικό: 1 (2.41 @ Goalbet)