Προγνωστικά Β’ Σουηδίας: Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το μενού του Σαββάτου (21/05) στη Superettan. Στην έδρα της Ντέγκερφορς δοκιμάζεται η Σίριους, σ’ αυτή τη Φρέι η Έργκριτε, ενώ Βάρναμο και Τρέλεμποργκ υποδέχονται Συριάνσκα και Λιουνγκσκίλε αντίστοιχα.

Σίριους – Ντέγκερφορς (21/05. 17:00): Μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Έργκριτε πέτυχε η Σίριους, πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί νίκη της και πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική που παραμένει αήττητη (2-3-0). Ανέβηκε στις θέσεις ανόδου, εκεί θέλει να παραμείνει ως το φινάλε. Από την άλλη πλευρά η Ντέγκερφορς πήρε σημαντικό βαθμό στην έδρα της Ντάλκουρντ (2-2), παραμένοντας για τρίτη διαδοχική αγωνιστική αήττητη (2-1-0), ανεβαίνοντας στη ζώνη των μπαράζ. Μικρός ο άσσος, θα τον πάρουμε σε συνδυασμό με το Under ποντάροντας στο γεγονός ότι η Ντέγκερφορς θα παίξει άμυνα.

Προγνωστικό: 1 & Under 2.5 (3.85 @ Stoiximan)

Βάρναμο – Συριάνσκα (21/05, 17:00): Στο ισόπαλο 1-1 με τη ΓΚΑΪΣ έμεινε την περασμένη αγωνιστική η Βάρναμο, εντός έδρας. Τρέχει ρεκόρ 3-2-1 στις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, όντας στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά η Συριάνσκα επικράτησε 2-0 της Ατβίνταμπεργκ, εντός έδρας, επιστρέφοντας άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Βγήκε από τις επικίνδυνες θέσεις, ωστόσο ισοβαθμεί με άλλες πέντε ομάδες. Ανεβαίνει σταδιακά η φιλοξενούμενος, την αδικούν οι αποδόσεις.

Προγνωστικό: 2 (3.42 @ Goalbet)

Φρέι – Έργκριτε (21/05, 17:00): Την ήττα με 2-0 από την Τρέλεμποργκ γνώρισε η Φρέι, εντός έδρας, συμπληρώνοντας έξι αγωνιστικές που αγνοεί το «τρίποντο» (0-4-2), παρέμεινε στην προτελευταία θέση κι ενώ προερχόταν από έξι συνεχόμενα αμφίσκορα. Από την άλλη πλευρά η Έργκριτε υπέστη την ήττα με 2-1 από τη Σίριους, εντός έδρας, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών που είχε (3-2-0) που είχε προηγηθεί. Έπεσε από τις θέσεις ανόδου (στο -3 από τα μπαράζ). Εντός προγράμματος η ήττα στο προηγούμενο για την Έργκριτε έχει όλα τα φόντα να φύγει με το «διπλό» από το Τάμπι.

Προγνωστικό: 2 (2.30 @ Betshop)

Τρέλεμποργκ – Λιουνγκσκίλε (21/05, 19:15): Μεγάλη νίκη στην έδρα της Φρέι πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα η Τρέλεμποργκ, επικρατώντας της αντιπάλου της με 2-0. Πρώτη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), δείχνει ανεβασμένη τα τελευταίο διάστημα. Από την άλλη πλευρά η Λιουνγκσκίλε γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Χάλμσταντ, συμπληρώνοντας τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-2). Δεν σκοράρει στις τρεις πρόσφατες εξόδους της. Ανεβασμένη και με ψυχολογία η Τρέλεμποργκ, δείχνει να είναι πιο κοντά στη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (2.60 @ Magicbet)