Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα (31/12) η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη League Two της Σκωτίας.

Στέρλινγκ Άλμπιον – Κάουντενμπιθ (31/12, 16:00): Στο 2-2-2 το ρεκόρ της Στέρλινγκ Άλμπιον στα πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην όγδοη θέση και στο +2 απ’ την τελευταία θέση. Από την άλλη πλευρά η ουραγός Κάουντενμπιθ συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της, καθώς γνώρισε την τρίτη διαδοχική της ήττα (έμεινε άσφαιρη). Το παλεύει η Στέρλινγκ, η οποία έρχεται από θετικά αποτελέσματα και θα της δώσουμε έστω και οριακά το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (2.04 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Κλάιντ – Άνναν Αθλέτικ (31/12, 17:00): Τέσσερις αγωνιστικές που αγνοεί τη νίκη συμπλήρωσε η Κλάιντ (0-1-3), η οποία παρέμεινε εντός πλέι οφ, στο +3 όμως πλέον από την πέμπτη θέση. Από τη δική της πλευρά η Άνναν τρέχει ρεκόρ 3-0-3 στις πρόσφατες εμφανίσεις της και μείωσε τη διαφορά απ’ τα μπαράζ στους τρεις πόντους. Εδώ η έδρα έχει το προβάδισμα, αλλά εμείς θα επιλέξουμε μια πιο ασφαλής επιλογή που είναι το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.55 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπέργουικ – Έντινμπουργκ Σίτι (31/12, 17:00): Μια νίκη στα τελευταία έντεκα παιχνίδια μετράει η Μπέργουικ (1-5-5), η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης και στο +2 απ’ τον υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά η Έντινμπουργκ Σίτι μετράει μόλις μια ήττα στην τελευταία ενδεκάδα αγώνων (5-5-1), ευρισκόμενη στην έβδομη θέση της κατάταξης. Αήττητη στις έξι πρόσφατες εξόδους της η Έντινμπουργκ, «χτυπούν» στο μάτι οι αποδόσεις του διπλού.

Προγνωστικό: 2 (2.68 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε