Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας: Με οκτώ αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα (31/03) η αυλαία της 32ης αγωνιστικής στην Τζούπιλερ Ντιβίζιε της Ολλανδίας.

Αλμίρε Σίτι – Τέλσταρ (31/03, 21:00): Πέντε αγωνιστικές αήττητη είναι η Αλμίρε Σίτι, η οποία απέχει τρεις πόντους απ’ τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Τέλσταρ αγνοεί το «τρίποντο» στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της και έχει ξεμείνει οριστικά από στόχους. Λογικό προβάδισμα έχει η έδρα σ’ αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: 1 (1.40 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Καμπούρ – Έμεν (31/03, 21:00): Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας είναι η Καμπούρ, η οποία απέχει μόλις έναν πόντο απ’ την πρώτη πεντάδα. Από την άλλη πλευρά η Έμεν είναι τέσσερα παιχνίδια αήττητη (2-2-0) και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ. Κι εδώ η έδρα έχει φυσιολογικά το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (1.48 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Βααλβάικ – Φόλενταμ (31/03, 21:00): Σε καλή φάση βρίσκεται η Βααλβάικ, η οποία πάντως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να μπει εντός πρώτης πεντάδας. Από την άλλη πλευρά η Φόλενταμ μετράει μια νίκη στα τελευταία έξι και έχει θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, καλύτερη επιλογή είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ος – Ακιλίζ (31/03, 21:00): Παιχνίδι ανάμεσα στις δύο πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας. Από τη μία η Ος, η οποία έχει ξεμείνει από στόχους και κάνει αγγαρεία και από την άλλη πλευρά η ουραγός Ακιλίζ παλεύει όλα της τα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να την κρατηθεί στην κατηγορία. Έχει τελευταία ευκαιρία απόψε, πάντως και θα την στηρίξουμε, απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει μεγάλες τάσεις αδιαφορίας.

Προγνωστικό:  2 (4.58 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΦΚ Αϊντχόφεν – Ντεν Μπος (31/03, 21:00): Σε καθόλου καλή κατάσταση δεν είναι η ΦΚ Αϊντχόφεν, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες. Από την άλλη πλευρά η Ντεν Μπος μετράει μόλις μια νίκη στις πρόσφατες οκτώ αναμετρήσεις της, έχοντας ξεμείνει οριστικά από στόχους. Πιο δυνατή στην έδρα της η ΦΚ, μπορεί να επιστρέψει στις νίκες.

Προγνωστικό: 1 (1.68 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Χέλμοντ – Ντόορντρεχτ (31/03, 21:00): Με διαφορά η πιο αδιάφορη ομάδα της κατηγορίας είναι η Χέλμοντ, η οποία έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και κάνει αγγαρεία στα τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά η Ντόρντρεχτ επέστρεψε στις νίκες με το εμφατικό 5-2 επί της πρωτοπόρου Φένλο και απομακρύνθηκε οκτώ πόντους απ’ την τελευταία θέση. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, θέλουν να ξεμπερδεύουν με την παραμονή στην Ντόρντρεχτ και αυτό το παιχνίδι αποτελεί ιδανική ευκαιρία.

Προγνωστικό:  2 (4.15 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Φένλο – Μπρέντα (31/03, 21:00): Από βαριά ήττα έρχεται η Φένλο (5-2 από την Ντόρντρεχτ), ωστόσο αυτή δεν ήταν ικανή να την αγχώσει ιδιαίτερα, καθώς απέχει 14 πόντους απ’ την τέταρτη Μάαστριχτ. Από την άλλη πλευρά η Μπρέντα έρχεται από τρεις σερί νίκες, που της ανύψωσαν το ηθικό και απέχει μόλις έναν πόντο απ’ την είσοδο στα πλέι οφ. Το πιο ενδιαφέρον ντέρμπι της αγωνιστικής, οι αποδόσεις υποτιμούν ξεκάθαρα τους φιλοξενούμενους.

Προγνωστικό: Χ2 (2.30 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ντε Γκράαφτσαπ – Γ. Αϊντχόφεν (31/03, 21:00): Πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια μετράει η Ντε Γκράαφτσαπ, η οποία έχει ως στόχο την κατάκτηση της δεύτερης περιόδου. Από την άλλη πλευρά η Γ. Αϊντχόφεν συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες με την παρουσία της στην κατηγορία, ωστόσο δεν έχει δικαίωμα ανόδου. Μεγαλύτερο το κίνητρο των γηπεδούχων, μπορούν να επιβεβαιώσουν τον «άσσο», ο οποίος κακά τα ψέματα δεν μας εντυπωσιάζει.

Προγνωστικό: 1 (1.82 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες