Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας: Με οκτώ αναμετρήσεις σήμερα Παρασκευή (10/02) ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στην Έερστε Ντιβίζιε.

Καμπούρ – Φορτούνα Σιτ. (10/02, 21:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις σερί «καθαρές» νίκες γνώρισε η Καμπούρ, η οποία έπεσε πάλι εκτός πλέι οφ, αυτή τη στιγμή στο -2 απ’ την πέμπτη Μπρέντα. Από την άλλη πλευρά η Φορτούνα επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1), παραμένοντας στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Δεν αναμένεται να συναντήσει κανένα πρόβλημα η γηπεδούχος.

Προγνωστικό: Καμπούρ -1.5 (1.75 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ντόρντρεχτ – Γ. Αϊντχόφεν (10/02, 21:00): Τρεις αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη η Ντόρντρεχτ, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Γιονγκ Αϊντχόφεν προέρχεται από δύο σερί νίκες, έφτιαξε και πάλι την ψυχολογία της και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ. Καλές οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο «διπλό», της αγοράζουμε.

Προγνωστικό: 2 (2.59 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΦΚ Αϊντχόφεν – Ος (10/02, 21:00): Στις ήττες επέστρεψε η ΦΚ Αϊντχόφεν, η οποία γνώρισε την ήττα από την ουραγό Ακιλίζ και έμεινε στο -3 απ’ την είσοδο στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Ος γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα (δέχθηκε πάλι τρία γκολ, χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με διαφορά) και έπεσε μια θέση στην κατάταξη. Η ΦΚ μεταμορφώνεται εντός έδρας και δεν θα έχει πρόβλημα κόντρα στην προβληματική τελευταία Ος, η οποία δέχεται από παντού γκολ.

Προγνωστικό: ΦΚ Αϊντχόφεν -1.5 (2.40 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρέντα – Βααλβάικ (10/02, 21:00): Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Μπρέντα μετά από δύο αγωνιστικές (0-1-1) και μπήκε ξανά στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά ηΒααλβάικ αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-1-3) και είδε τη διαφορά απ’ τα πλέι οφ να αυξάνεται στους οκτώ πόντους. Εύκολα ή δύσκολα η Μπρέντα θα πάρει τη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (1.49 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Φένλο – Χελμοντ (10/02, 21:00): Την πρώτη της ήττα μετά από έξι σερί νίκες πέτυχε η Φένλο, η οποία παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης και στο -8 απ’ την τρίτη Φόλενταμ. Από την άλλη πλευρά η Χέλμοντ έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ευκαιρία για τη γηπεδούχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Προγνωστικό: Φένλο -1.5 (2.07 @2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τέλσταρ – Ακιλίζ (10/02, 21:00): Στο ανέβασμά της βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Τέλσταρ, η οποία έρχεται από δύο νίκες και επιτέλους την ξεκόλλησαν από την 15η θέση. Από την άλλη πλευρά η Ακιλίζ πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από είκοσι αγωνιστικές (0-3-17) και μείωσε στους εννιά πόντους απ’ την παραμονή στην κατηγορία. Η έδρα έχει το προβάδισμα, ο «άσσος» δεν μας καλύπτει ωστόσο και καλύτερη επιλογή αποτελεί τα πολλά τέρματα.

Προγνωστικό: Over 3.5 (2.30 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ντεν Μπος – Αλμίρε Σίτι (10/02, 21:00): Στο 3-1-2 το ρεκόρ που τρέχει η Ντεν Μπος στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, εξακολουθεί να βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Αλμίρε επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες και μείωσε τη διαφορά στους δύο πόντους απ’ τα πλέι οφ. Πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι. Μας δελεάζουν οι τιμές του «διπλού», θα πάμε στην πιο ασφαλής επιλογή των πολλών τερμάτων.

Προγνωστικό: Over 3.5 (2.25 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Έμεν – Ντε Γκράαφτσαπ (10/02, 21:00): Στο 1-3-2 το ρεκόρ που τρέχει η Έμεν στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, παρέμεινε αυτό το -9 απ’ την πέμπτη θέση. Από τη δική της πλευρά η Ντε Γκράαφτσαπ πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες και θέλει να ξεκινήσει τη δική της αντεπίθεση. Έχει καλύτερο σύνολο από τους γηπεδούχους, το «διπλό» οριακά πάνω από τον τριπλασιασμό μπήκε στο παιχνίδι μας.

Προγνωστικό: 2 (3.11 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε