Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας:  Με το παιχνίδι της Γιονγκ Ουτρέχτη κόντρα στην Ντε Γκράαφτσαπ ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική στην Eerste Divisie. Σήμερα διεξάγεται και η εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στην Γιονγκ Άγιαξ και την Αλμίρε Σίτι.

Γιονγκ Άγιαξ – Αλμίρε Σίτι (30/01, 21:00): Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την περασμένη Δευτέρα, αναβλήθηκε λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου. Από τη μία η Γιονγκ Άγιαξ παρέμεινε αήττητη για ένατη αγωνιστική (7-2-0) και συνεχίζει να φιγουράρει στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Αλμίρε επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές (0-1-1) και απέχει δύο πόντους απ’ τα πλέι οφ. Υποτιμούν οι αποδόσεις τη φιλοξενούμενη, η δ.ε πάνω από το διπλασιασμό φαντάζει μια χαρά επιλογή, έστω κι αν κοντράρουμε μια από τις φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας.

Προγνωστικό: Χ2 (2.20 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γιονγκ Ουτρέχτη – Ντε Γκράαφτσαπ (30/01, 21:00): Από δύο διαδοχικές ήττες (χωρίς να πετύχει γκολ) έρχεται η Γιονγκ Ουτρέχτη, η οποία βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης, έχοντας παρόλα αυτά διαφορά δώδεκα πόντων απ’ την τελευταία θέση. Από τη δική της πλευρά η Ντε Γκράαφτσαπ μετράει μόλις μια νίκη στις πρόσφατες οκτώ αναμετρήσεις της (1-1-6) και η συμμετοχή στα πλέι οφ αποτελεί μακρινό όνειρο. Πάντως διαθέτει καλύτερη ομάδα απ’ ότι δείχνουν τα αποτελέσματα και κάποια στιγμή θα στρίψει. Διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2.45 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε