Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας: Εμβόλιμη αγωνιστική περιλαμβάνει σήμερα Δευτέρα (13/02) το μενού στην Τζούπιλερ Ντιβίζιε, όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται στις 21:00.

ΦΚ Αϊντχόφεν – Γιονγκ Αϊντχόφεν (13/03, 21:00): Σε περίεργη φάση η ΦΚ Αϊντχόφεν, πληρώνει την ανυπαρξία της εκτός έδρας και έμεινε στο -7 απ’ τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Γιονγκ Αϊντχόφεν είναι μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχή στα πλέι οφ. Θα δώσουμε μικρό προβάδισμα στην έδρα, στηριζόμενοι και στην καλή παρουσία που έχει η ΦΚ στην έδρα της.

Προγνωστικό: 1 (1.88 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ακιλίζ – Βααλβάικ (13/03, 21:00): Δείχνει να πιστεύει στο «θαύμα» η Ακιλίζ, η οποία μείωση τη διαφορά από την παραμονή στους έξι πόντους. Από την άλλη πλευρά η Βααλβάικ βρίσκεται κι αυτή με τη σειρά της σε καλό μομέντουμ και θα κυνηγήσει τη νίκη. Αμφότερες θα ψάξουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, αδικείται από το σετ η γηπεδούχος, αξία στην κόντρα του φαβορί.

Προγνωστικό: 1Χ (2.30 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γ. Άγιαξ – Φόλενταμ (13/03, 21:00): Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν η Γιονγκ Άγιαξ, δεν έχει ωστόσο δικαίωμα ανόδου και παίζει περισσότερο για το γόητρο. Από τη δική της πλευρά η Φόλενταμ επέστρεψε στις νίκες την Παρασκευή (1-0 τη Χέλμοντ) και παραμένει μέσα στους στόχους της. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, η δίψα των φιλοξενούμενων είναι μεγαλύτερη, γι’ αυτό θα πάμε μαζί τους.

Προγνωστικό: 2 (4.20 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Αλμίρε Σίτι – Ντόρντρεχτ (13/03, 21:00): Παραμένει εντός στόχων η Αλμίρε και μείωσε τη διαφορά από την πρώτη πεντάδα στους τρεις πόντους. Από την άλλη πλευρά η Ντόρντρεχτ έχει μπει για τα… καλά σε μπελάδες, καθώς είδε τη διαφορά απ’ τον υποβιβασμό να μειώνεται στους έξι πόντους. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, μπορούν να συνεχίσουν νικηφόρα.

Προγνωστικό: 1 (1.35 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ντεν Μπος – Φένλο (13/03, 21:00): Στις νίκες επέστρεψε την Παρασκευή η Ντεν Μπος (μεγάλο διπλό 0-1 στην έδρα της Καμπούρ) και πήρε ξανά ψυχολογία. Από την άλλη πλευρά η Φένλο έχει διατηρήσει το +14 απ’ τη Φόλενταμ και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στη μεγάλη κατηγορία. Ανοικτό παιχνίδι αναμένουμε, θα δώσουμε προβάδισμα στα πολλά γκολ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.62 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Φορτούνα Σιτ. – Μπρέντα (13/03, 21:00): Αξιόλογη η πορεία που χαράζει η Φορτούνα στον δεύτερο γύρο, προέρχεται από την ήττα 4-1 από τη Φένλο. Από τη δική της πλευρά η Μπρέντα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και παρέμεινε στο -3 απ’ την πρώτη πεντάδα. Δεν έχει περιθώρια η Μπρέντα, οφείλει να περάσει με το «διπλό» από το Σίταρντ.

Προγνωστικό: 2 (2.22  @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μάαστριχτ – Γ. Ουτρέχτη (13/03, 21:00): Θυμήθηκε επιτέλους τον καλό της εαυτό η Μάαστριχτ, επέστρεψε στις νίκες και μπήκε ξανά εντός πρώτης πεντάδας. Από την άλλη πλευρά η Γιονγκ Ουτρέχτη δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση (0-2-3) και απέχει 12 πόντους απ’ τον υποβιβασμό. Χαμηλός ο «άσσος», είναι και η μοναδική επιλογή μας από το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Προγνωστικό: 1 (1.37 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τέλσταρ – Έμεν (13/03, 21:00): Από τις πιο βολεμένες ομάδες της κατηγορίας είναι η Τέλσταρ, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Έμεν επέστρεψε στις νίκες και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για συμμετοχή στα πλέι οφ. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, καλές οι τιμές που κυκλοφορούν στο «διπλό».

Προγνωστικό: 2 (2.13 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ος – Καμπούρ (13/03, 21:00): Περίοδο ντεφορμαρίσματος για την Ος, μετράει μια ήττα στα τελευταία εννιά παιχνίδια (1-2-6) και παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Καμπούρ γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τρεις σερί νίκες και βγήκε ξανά εκτός πεντάδας. Διαθέτει καλό υλικό πάντως και περιμένουμε να βγάλει άμεσα αντίδραση.

Προγνωστικό: 2 (1.50 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Χέλμοντ – Ντε Γκράαφτσαπ (13/03, 21:00): Από τις πιο αδιάφορες ομάδες της κατηγορίας η Χέλμοντ, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Ντε Γκράαφτσαπ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, είναι σε τοπ φόρμα και θέλει να κατακτήσει την τέταρτη περίοδο. Αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων, λογικό φαβορί η φιλοξενούμενος.

Προγνωστικό: 2 (2.07 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε