obos - ligaen

Προγνωστικά Β’ ΝορβηγίαςΜε τις υπόλοιπες επτά αναμετρήσεις συνεχίζεται η 12η αγωνιστική στην Adecolligaen. Δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Σάντερφιορντ και της Κρίστιανσουντ.

Σάντερφιορντ – Κρίστιανσουντ, (12/06, 14:00): Ντέρμπι κορυφής διεξάγεται στο  “Komplett.no Arena” με αμφότερες τις ομάδες να ψάχνουν τους τρεις βαθμούς. Στο -1 η Σάντερφιορντ, δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κόνγκσβινγκερ από την οποία ηττήθηκε με 1-0 βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί 10 αναμετρήσεων της σε όλες τις διοργανώσεις. Δυνατή εντός προέρχεται από πέντε σερί νίκες. Στην κορυφή πέρασε η Κρίστιανσουντ την προηγούμενη αγωνιστική, μετά και τη νίκη με 1-3 επί της Στρόμεν. Αήττητη στις 10 τελευταίες αγωνιστικές μετράει οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες, με το G/G και Over 2,5 να εμφανίζεται στις έξι από τις επτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,75 @ Stoiximan)

Σάντντες – Ρανχάιμ (12/06/16, 19:00): Την ήττα με 1-0 από τη Μπρίνε γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Σάντντες, εκτός έδρας. Πρώτη ήττα έπειτα από δύο σερί νίκες, παρέμεινε στις θέσεις των πλέι οφ και στο +1 από την έβδομη θέση. Από την άλλη πλευρά η Ρανχάιμ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Μιοντάλεν, εντός έδρας, αγνοώντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το «τρίποντο» (0-1-1), στον πόντο η διαφορά της από την είσοδο στα πλέι οφ. Δυνατή εντός έδρας η Σάντνες, σκοράρει με συνέπεια εκτός η Ρανχάιμ. Καλύτερη επιλογή το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.62 @ Stoiximan)

Φρέντρικσταντ – Μπρίνε (12/06/16, 19:00): Επιστροφή στις ήττες για τη Φρέντρικσταντ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τη Γερβ, εκτός έδρας. Τρέχει ρεκόρ 2-1-3 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της, στο -3 από την σωτηρία. Από τη δική της πλευρά η Μπρίνε επικράτησε 1-0 της Σάντνες, εντός έδρας, έπειτα από έξι συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-3), όντας στο όριο από τον υποβιβασμό. Ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.01 @ Goalbet)

Χοντ – Κφουμ Όσλο (12/06/16, 19:00): Με όπλο την έδρα της η Χοντ επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας με 1-0 της Ράουφος, εντός έδρας. Στο 3-2-1 το ρεκόρ της στις πρόσφατες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά η Κφουμ Όσλο έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Ουλενσάκερ, εντός έδρας, συμπληρώνοντας δύο αγώνες χωρίς «τρίποντο» (0-1-1). Πιο έμπειρη η γηπεδούχος, η αδυναμία της νεοφώτιστης εκτός έδρας μας οδηγεί στο καλοπληρωμένο άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Betshop)

Ράουφος – Γιερβ (12/06/16, 19:00): Συνέχεια στις απογοητευτικές εμφανίσεις έδωσε η Ράουφος, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Χοντ, εκτός έδρας. Αγνοεί για έκτη σερί αγωνιστική το «τρίποντο» (0-2-4), παραμένοντας στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Γιερβ επικράτησε 1-0 της Φρέντρικσταντ, εντός έδρας, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί της (2-2-0, όλα Under 2.5). Διαφωνούμε με το άνοιγμα του σετ, καθώς θεωρούμε πως υπάρχει μεγάλη αξία στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικό: 2 (2.50 @ Magicbet)

Λέβανγκερ – Στρόμεν (12/06, 19:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια και απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι της η Λέβανγκερ, με σκοπό να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή. Έχει επικρατήσει στα τρία από τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια της. Χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές παραμένει και η Στρόμεν, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό σε αυτό το σερί της. Σε πέντε παιχνιδια μακριά από την έδρα της, μετράει μόλις ένα ”διπλό”. Αναμένεται γκολ και από τις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: G/G (1.55 @ Mybet)

Ούλενσακερ – Κονγκσβίνγκερ (12/06, 19:00): Να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας ευελπιστεί η Ούλενσακερ μετά το τέλος αυτής της αναμέτρησης. Μετράει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, προερχόμενη από δυο σερί ισοπαλίες, ούσα αήττητη και στα δυο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Με μια νίκη και μια ισοπαλία, αήττητη παραμένει και η Κονγκσβίνγκερ, η οποία προερχόταν από τρεις σερί ήττες. Σε πέντε παιχνιδια μακριά από την έδρα της, μετράει μόλις ένα ”διπλό”. Σήμερα πανηγυρίζει και το δεύτερο.

Προγνωστικό: 2 (2.45 @ Interwetten)