Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζει το Σάββατο (26/11) η 16η αγωνιστική της Β’ Ισπανίας.

Λούγκο – Τενερίφη (17:00): Δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδο της η Λούγκο, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Χιρόνα, ενώ στα επτά πιο πρόσφατα ματς της έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη (1-2-4). Η Τενερίφη, από την πλευρά της, είναι αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια (2-2-0), ωστόσο μακριά από την έδρα της κάθε άλλο παρά αποτελεσματική μπορεί να χαρακτηριστεί (1-2-4 φέτος). Η Λούγκο έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το γήπεδό της και να επανέλθει στις νίκες.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Stoiximan)

UCAM Μούρθια – Νουμάνθια (19:00): Μόλις μία νίκη έχει πανηγυρίσει τις εννέα τελευταίες αγωνιστικές η UCAM Μούρθια, η οποία, μάλιστα, προέρχεται από δύο σερί ήττες, από Χιρόνα (0-1 εντός) και Τενερίφη (2-1 εκτός). Η Νουμάνθια είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (8 μετά από 15 αγωνιστικές), ενώ εκτός έδρας δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη “τρίποντο”, με πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες στις επτά φετινές της “εξόδους” για τη Σεγούντα. Η UCAM στα τρία πιο πρόσφατα ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της, δεν κέρδισε καν. Πιστεύουμε ότι η Νουμάνθια δε θα χάσει σήμερα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.70 @ Stoiximan)

Αλκορκόν – Οβιέδο (19:00): Ομάδα έδρας η Αλκορκόν, στο “Σάντο Ντομίνγο” έχει πάρει και τις τέσσερις φετινές της νίκες, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί για το πρωτάθλημα, δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Η Οβιέδο, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Λεβάντε, αφήνοντας πίσω της τη βαριά “ήττα” με 4-0 από την Ουέσκα. Πολύ “σφιχτή” ομάδα στην έδρα της η Αλκορκόν, η Οβιέδο σκοράρει με το “σταγονόμετρο” μακριά από το γήπεδό της. Ρισκάρουμε με το Under 1.5 γκολ.

Προγνωστικό: Under 1.5 (2.40 @ Stoiximan)

Βαγιαδολίδ – Αλμερία (19:00): Επιστρέφει στο “σπίτι” της η Βαγιαδολίδ, μετά από δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς, από τα οποία δεν πήρε απολύτως τίποτα. Βέβαια, στην έδρα της είναι αποτελεσματική, καθώς εκεί έχει πανηγυρίσει τις 4/5 φετινές της νίκες για το πρωτάθλημα. Έχει το προβάδισμα σήμερα, απέναντι στην Αλμερία, η οποία μακριά από το γήπεδό της δεν… βλέπεται, έχοντας δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες σε επτά ματς,

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Stoiximan)

Σαραγόσα – Ρέους (21:00): Τέλος σε αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων μπήκε την προηγούμενη αγωνιστική για τη Σαραγόσα, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της Χετάφε (1-0). Επιστροφή στις νίκες, στον αντίποδα, για τη Ρέους, η οποία επιβλήθηκε 1-0 της ουραγού Ταραγόνα και πανηγύρισε το πρώτο της “τρίποντο” μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Ο άσσος έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Stoiximan)