Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Πέντε αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο (22/10) για την 11η αγωνιστική στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Έλτσε – Κόρδοβα (17:00): Η Έλτσε προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στη Σαραγόσα, η οποία ήταν η πρώτη της μετά από τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις (0-1-3). Η Κόρδοβα, αντίθετα, ηττήθηκε 0-1 στο γήπεδό της από τη Σεβίλλη Β’, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε σερί έξι αγώνων με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι στις τέσσερις τελευταίες “εξόδους” τους, μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.17 @ Stoiximan)

Ρέους – Λούγκο (19:00): Η Ρέους πέρασε νικηφόρα από την έδρα της UCAM Μούρθια και φιγουράρει στη 2η θέση, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο. Η Λούγκο προέρχεται από την ήττα με 0-1 στο γήπεδό της από τη Χετάφε, η οποία, μάλιστα, ήταν η πρώτη που υπέστη στο φετινό πρωτάθλημα! Αναμέτρηση με χαρακτήρα ντέρμπι η σημερινή, αξίζει της προσοχής μας το διπλό της πιο έμπειρης Λούγκο.

Προγνωστικό: 2 (3.52 @ Goalbet)

Χετάφε – Ουέσκα (19:00): Σε ανοδική πορεία η Χετάφε, είναι αήττητη εδώ και τρία ματς, κερδίζοντας τα δύο πιο πρόσφατα, χωρίς να δεχθεί γκολ. Σε καλή κατάσταση και η Ουέσκα, έχει πανηγυρίσει τρία “τρίποντα”, στα τέσσερα τελευταία ματς της. Μακριά από την έδρα της, βέβαια, χάνει σημαντική από τη δύναμή της. Πιο κοντά στη νίκη η Χετάφε.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Betshop)

Νουμάνθια – Σεβίλλη Β (19:00): Από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται η Νουμάνθια, η τελευταία με 3-3 στην έδρα της Βαγιεκάνο, ενώ παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερα ματς. Το ίδιο ισχύει και για τη Σεβίλλη Β’, η οποία, όμως, στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετρά ισάριθμες νίκες, απέναντι σε Σαραγόσα και Κόρδοβα. Ομάδες που σκοράρουν αμφότερες, επιλογή το Goal / Goal.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.05 @ Magicbet)

Βαγιεκάνο – Χιρόνα (21:00): Από την εντός έδρας ισοπαλία με 3-3 κόντρα στη Νουμάνθια πηγαίνει η Βαγιεκάνο στον αγώνα με τη Χιρόνα, η οποία, από την πλευρά της, “τρέχει” αήττητο σερί πέντε αγώνων σε επίπεδο πρωταθλήματος, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της δε δέχθηκε καν γκολ. Η Ράγιο προσπαθεί να “αναρριχηθεί” στη βαθμολογία και η έδρα αποτελεί το “όπλο” της.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Interwetten)