Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο (11/03) η 29η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Μαγιόρκα – Λούγκο (17:00): Παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού η Μαγιόρκα και στο γήπεδό της, ιδιαίτερα, χρειάζεται τις νίκες. Ωστόσο η Λούγκο είναι μία αξιόλογη ομάδα που δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Σκοράρουν με σχετική άνεση οι δύο ομάδες, ενώ αμυντικά δεν ειναι ιδιαίτερα αξιόπιστες.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.00 @ Stoiximan)

Νουμάνθια – Οβιέδο (19:00): Από τρεις σερί ήττες στις οποίες δεν έχει σκοράρει καν προέρχεται η Νουμάνθια, ενώ η Οβιέδο είναι αήττητη εδώ και πέντε ματς (4-1-0). Ωστόσο η δεύτερη δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη μακριά από το γήπεδό της, ενώ η Νουμάνθια αν χάσει θα μείνει πίσω στη “μάχη” της ανόδου. Εμφανίζουν συχνά το Over το τελευταίο διάστημα οι δύο ομάδες, αξίζει να ρισκάρουμε.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.25 @ Stoiximan)

Μιραντές – UCAM Μούρθια (19:00): Κλασική ομάδα έδρας η Μιραντές, στο γήπεδό της έχει πανηγυρίσει τα 5/6 φετινά της “τρίποντα” και σε αυτό θα στηριχθεί προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία. Κόντρα σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει τη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (2.38 @ Stoiximan)

Βαγιαδολίδ – Λεβάντε (19:00): Η δυνατή στην έδρα της Βαγιαδολίδ, υποδέχεται την πρωτοπόρο Λεβάντε. Αξιόπιστες αμυντικά και οι δύο ομάδες, δύσκολα θα “ανοίξει” το ματς και θα σημειωθούν πολλά τέρματα. Επιλογή το Under, έστω και στο 1.57.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.57 @ Stoiximan)

Κόρδοβα – Σαραγόσα (21:30): Μόλις μία νίκη έχει πανηγυρίσει στα 11 τελευταία παιχνίδια της η Κόρδοβα. Υποδέχεται τη Σαραγόσα, η οποία στις δύο τελευταίες “εξόδους” της έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, απέναντι σε Ουέσκα (2-3) και Αλκορκόν (1-1). Αξίζουν της στήριξής μας οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.20 @ Stoiximan)