Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο (10/12) η 18η αγωνιστική της Β’ Ισπανίας.

Ταραγόνα – Βαγιεκάνο (17:00): Δύσκολο έργο είχε στην έδρα της Οβιέδο η Ταραγόνα, η οποία ηττήθηκε 1-0. Διανύει την καλύτερη περίοδό της μέσα στη σεζόν, έχει τρεις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της, ενώ η Βαγιεκάνο μακριά από το κοινό της είναι τραγική (0-1-6 φέτος). Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μπροστά στο κοινό τους, όμως, έχουν μόλις μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Αξίζει το ρίσκο με τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.85 @ Stoiximan)

Ουέσκα – UCAM Μούρθια (19:00): Τέσσερα ματς χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Ουέσκα, στα οποία μετρά τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ και στα τέσσερα αυτά παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο, στα τρία σε συνδυασμό με το over. Η Μούρθια, από την πλευρά της, στις τέσσερις πιο πρόσφατες “εξόδους” της έχει ηττηθεί μία μόνο φορά, ενώ εμφάνισε τρεις φορές το αμφίσκορο. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, το Goal / Goal θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.93 @ Stoiximan)

Έλτσε – Χετάφε (19:00): Αρκετά αποτελεσματική στο γήπεδό της η Έλτσε, είναι αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί. Η Χετάφε διανύει περίοδο φόρμας, με μία μόλις ήττα στα δέκα πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο μακριά από την έδρα της δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. “Σφιχτές” και οι δύο ομάδες, δύσκολα θα σημειωθούν πολλά τέρματα.

Προγνωστικό: Under 2.5 γκολ (1.60 @ Stoiximan)

Λεβάντε – Τενερίφη (21:00): Από δύο σερί εκτός έδρας ήττες προέρχεται η Λεβάντε, η οποία, μάλιστα, έχει συμπληρώσει τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2) και κινδυνεύει, άμεσα, να πέσει από την κορυφή. Η Τενερίφη, από την πλευρά της, είναι αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα ματς της (3-3-0) και μακριά από το κοινό της στέκεται αρκετά καλά (2-2-4 φέτος). Οι αποδόσεις στις οποίες κυκλοφορεί ο άσσος δεν αξίζουν της προσοχής μας. Αν κάτι έχει αξία από το συγκεκριμένο ματς είναι η κόντρα του φαβορί. Θα πάμε με το Χ2, θυμίζοντας ότι η Τενερίφη έχει περάσει αλώβητη και από την έδρα της 2ης Χιρόνα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.93 @ Stoiximan)