Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο η “αυλαία” της 13ης αγωνιστικής στη Β’ Ισπανίας.

Κάντιθ – Ουέσκα (17:00): Τέλος στην “ανομβρία” έξι αγώνων (0-3-3) έβαλε την προηγούμενη αγωνιστική η Κάντιθ, επικρατώντας 0-1 εκτός έδρας της Λούγκο. Η Ουέσκα έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα έξι τελευταία παιχνίδια της (4-1-1), ωστόσο μακριά από το γήπεδό της είναι αναποτελεσματική και σκοράρει δύσκολα. Με την εικόνα που δείχνουν οι δύο ομάδες, το 2-3 γκολ έχει λογική.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (2.00 @ Stoiximan)

Χιρόνα – Τενερίφη (19:00): Από τη νίκη με 3-0 επί της Νουμάνθια προέρχεται η Χιρόνα, η οποία ήταν η τέταρτη στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Η Τενερίφη κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική 3-2 εντός έδρας την Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά μακριά από το γήπεδό της δυσκολεύεται αρκετά. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από επτά σερί No Goal, ενώ στα τρία πιο πρόσφατα ματς μπροστά στο κοινό τους δεν έχουν δεχθεί τέρμα.

Προγνωστικό: Χιρόνα να μη δεχθεί γκολ (2.20 @ Goalbet)

Βαγιεκάνο – UCAM Μούρθια (19:00): Αήττητη φέτος στην έδρα της σε επίπεδο πρωταθλήματος η Βαγιεκάνο, με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η UCAM Μούρθια, από την πλευρά της, έχει υποστεί μία μόλις ήττα στις έξι “εξόδους” της για τη Σεγούντα (2-3-1) και έχει σκοράρει στα 4/6 αυτά ματς. Επιλογή το αμφίσκορο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.05 @ Betshop)

Βαγιαδολίδ – Σεβίλλη Β (19:00): Αήττητη πορεύεται η Βαγιαδολίδ εδώ και πέντε αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η Σεβίλλη Β προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, ενώ έχει σκοράρει στις 10 από τις 12 αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος. Μπορεί να κάνει το ίδιο και στην έδρα της Βαγιαδολίδ.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.05 @ Magicbet)

Μαγιόρκα – Σαραγόσα (21:00): Στην έδρα της στηρίζεται κατά κύριο λόγο η Σαραγόσα, η οποία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί για τπ πρωτάθλημα δε δέχθηκε γκολ, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Σαραγόσα, από την πλευρά της, μακριά από το γήπεδό της δεν έχει νίκη φέτος στη Σεγούντα (0-3-3) και δύσκολα θα κατορθώσει να πάρει κάτι καλό.

Προγνωστικό: 1 (1.90 @ Interwetten)