Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται στο Σάββατο για την 17η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

UCAM Μούρθια – Λούγκο (19:15): Δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της η UCAM Μούρθια, ενώ εντός έδρας δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Η Λούγκο, από την πλευρά της, αδυνατεί να κερδίσει μακριά από το κοινό της. Με σημείο δε θα μπλέξουμε, αλλά το Goal / Goal, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της Λούγκο, αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.00 @ Stoiximan)

Μιραντές – Έλτσε (19:15): Σε τραγική κατάσταση η Μιραντές, εδώ και εννέα ματς δεν έχει νίκη, ενώ δυσκολεύεται ακόμη και να σκοράρει, έχοντας σημειώσει μόλις ένα τέρμα στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Έλτσε είναι κατά κύριο λόγο ομάδα έδρας, αλλά απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Μιραντές μπορεί να πάρει κάτι καλό.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.15 @ Stoiximan)

Νουμάνθια – Αλμερία (19:15): Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και τις χωρίζει μόλις ένας πόντος. Η Νουμάνθια έχει πάρει και τις τρεις φετινές της νίκες για το πρωτάθλημα στο γήπεδό της, ενώ, στον αντίποδα, η Αλμερία μακριά από την έδρα της έχει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες σε τρεις “εξόδους”. Πιθανός άσσος, αλλά στο 2.05 δεν αποτελεί κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Stoiximan)

Κάντιθ – Σαραγόσα (21:00): Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Κάντιθ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι ισόβαθμες. Η Κάντιθ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της Ταραγόνα, με το αποτέλεσμα αυτά να βάζει τέλος σε αήττητο σερί έξι αγώνων (3-3-0). Η Σαραγόσα έχει υποστεί μία μόλις ήττα στα έξι πιο πρόσφατα ματς της (2-3-1), ωστόσο μακριά από το κοινό της δεν έχει κερδίσει ακόμη φέτος (0-4-4). Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Stoiximan)