Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο η “αυλαία” της 12ης αγωνιστικής στη Β’ Ισπανίθας.

Ουέσκα – Ρέους (17:00): Στη μέση της κατάταξης βρίσκεται η Ουέσκα, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Χετάφε, έχοντας υποστεί, παράλληλα, μία μόλις ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η Ρέους προέρχεται από δύο σερί νίκες, 2-0 επί της UCAM Μούρθια και 2-1 κόντρα στη Λούγκο και είναι 2η στην κατάταξη. Το 2-3 γκολ έχει επιβεβαιωθεί και στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της Ουέσκα, αλλά και στα 3/5 τελευταία της Ρέους.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (2.00 @ Stoiximan)

Τενερίφη – Βαγιεκάνο (19:00): Συνεχίζει να μη βρίσκεται σε καλό “φεγγάρι” η Τενερίφη, η οποία αγνοεί τη νίκη στους οκτώ τελευταίους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις. Η Βαγιεκάνο, από την πλευρά της, προέρχεται από το εντός έδρας “τρίποντο” με 1-0 επί της Χιρόνα, ωστόσο μακριά από το γήπεδό της είναι αναποτελεσματική. Η έδρα έχει το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (2.41@ Goalbet)

Σαραγόσα – Αλμερία (19:00): Δεν πείθει η Σαραγόσα και παραμένει μακριά από τις νίκες εδώ και έξι αγώνες, με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Αλμερία είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη, ωστόσο μακριά από το γήπεδό της σκοράρει με το σταγονόμετρο. Περιμένουμε “κλειστό” ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Betshop)

Κόρδοβα – Βαγιαδολίδ (21:00): Ακόμη μία ισοπαλία για την Κόρδοβα την προηγούμενη αγωνιστική (1-1 Έλτσε) και τρίτη συνολικά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, στα οποία αγνοεί τη νίκη. Η Βαγιαδολίδ είναι αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα ματς της, με δύο νίκες και μία ισοπαλία, δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την αντιπαλό της, ωστόσο δύσκολα θα περάσει από το “Nuevo Arcangel”.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Magicbet)