Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στη Σεγούντα Ντιβιζιόν σήμερα Κυριακή (08/01).

Αλκορκόν – UCAM Μούρθια (08/01, 13:00): Πολύ ισορροπημένη η πορεία που χαράζει στα τελευταία παιχνίδια η Αλκορκόν, καθώς τρέχει ρεκόρ 3-0-3 και βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης και στον πόντο απ’ τον υποβιβασμό. Από τη δική της πλευρά η Μούρθια μετράει μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια (1-0-4), είναι στην προτελευταία θέση και στο -4 απ’ την παραμονή. Άλλη ομάδα στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, έχουν έστω και οριακά το προβάδισμα για την κατάκτηση των τριών πόντων.

Προγνωστικό: 1 (2.02 @ Stoiximan)

Ταραγόνα – Τενερίφη (08/01, 17:00): Απογοητεύει με τις εμφανίσεις της η Ταραγόνα, η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια (1-0-4), βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης και στο -6 απ’ την σωτηρία. Από την άλλη πλευρά η Τενερίφη τρέχει ρεκόρ 3-2-1 στις πρόσφατες εμφανίσεις της, ούσα ακριβώς στη μέση της κατάταξης. Πείθουν περισσότερο με την παρουσία τους οι φιλοξενούμενοι και ποντάρουμε στο να μην ηττηθούν.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.12 @ Stoiximan)

Σαραγόσα – Χιρόνα (08/01, 19:00): Από δύο σερί νίκες έρχεται η Σαραγόσα, έφτιαξε ψυχολογία και είναι ακριβώς στο όριο από την είσοδό της στα πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά η Χιρόνα μετράει μόλις μια ήττα στην τελευταία οκτάδα αγώνων (6-1-1) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο +2 απ’ την τρίτη Χετάφε. Παιχνίδι που είναι απόλυτα ισορροπημένο και η όποια εμπλοκή μας με σημείο είναι παρακινδυνευμένη. Καλύτερη επιλογή το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.93 @ Stoiximan)

Έλτσε – Κάντιθ (08/01, 19:00): Στο 3-1-2 το ρεκόρ της Έλτσε στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη μέση της κατάταξης και στο -1 απ’ τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Κάντιθ προέρχεται από τρεις σερί νίκες, είναι σε τοπ φόρμα, ούσα και εντός των πλέι οφ, στο -3 απ’ την απευθείας άνοδο. Οκ, είναι καλή στην έδρα της η Έλτσε, αλλά οι τιμές του «διπλού» μας προκαλούν.

Προγνωστικό: 2 (3.25 @ Stoiximan)

Σεβίλλη Β’ – Οβιέδο (08/01, 21:00): Από τρεις διαδοχικές ήττες προέρχεται η Σεβίλλη Β’, η οποία βρίσκεται στην ένατη θέση της κατάταξης και στοχεύει να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί. Από την άλλη πλευρά και η Οβιέδο έρχεται από δύο ήττες, δεν είναι σε καλή κατάσταση και βρίσκεται ακριβώς στη μέση του πίνακα της βαθμολογίας. Θα δώσουμε το προβάδισμα στους Σεβιγιάνους.

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Stoiximan)