Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με επτά αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή (30/10) η 12η αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας.

Χιρόνα – Νουμάνθια (13:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, στις οποίες μετρούσε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, γνώρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Χιρόνα, εκτός έδρας από τη Βαγιεκάνο με 1-0. Η Νουμάνθια δεν τα κατάφερε στο γήπεδό της απέναντι στη Σεβίλλη Β (1-2), γνωρίζοντας και αυτή την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα ματς (1-3-0). Η Νουμάνθια σκοράρει σχεδόν πάντοτε, μπορεί να το κάνει και στην έδρα της Χιρόνα.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.00 @ Stoiximan)

Σεβίλλη Β – Έλτσε (13:00): Σε πολύ καλή κατάσταση η Σεβίλλη Β, έχει βρει τη φόρμα της και προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Απέναντι στην Έλτσε δε θα έχει εύκολο έργο, θεωρούμε, όμως, ότι έχει προβάδισμα για τη νίκη, όντας, άλλωστε, αήττητη φέτος στο γήπεδό της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Προγνωστικό: 1 (2.46 @ Goalbet)

Λούγκο – Κάντιθ (17:00): Τρία παιχνίδια χωρίς “τρίποντο” έχει συμπληρώσει η Κάντιθ, καταφέρνοντας σε αυτά να πάρει έναν μόλις βαθμό. Βέβαια, απέναντι στην κακή Κάντιθ, των δύο μόλις “τριπόντων” φέτος, η ομάδα του Λουίς Θέσαρ έχει την ευκαιρία να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Betshop)

UCAM Μούρθια – Οβιέδο (19:00): Από την εκτός έδρα ισοπαλία στην έδρα της Κάντιθ προέρχεται η UCAM Μούρθια, η οποία έχει συμπληρώσει πέντε ματς πρωταθλήματος μακριά από τις νίκες (0-3-2). Η Οβιέδο, αντίθετα, είναι αήττητη εδώ και πέντε αγώνες (3-2-0), ενώ στους τέσσερις από αυτούς κατάφερε να μη δεχθεί γκολ. Το μομέντουμ είναι με τους φιλοξενούμενους.

Προγνωστικό: 2 (3.30 @ Magicbet)

Αλκορκόν – Μιραντές (19:00): Συνεχίζει να παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία η Αλκορκόν, έχοντας τεράστιο επιθετικό πρόβλημα, μια και έχει σημειώσει μόλις τέσσερα τέρματα μετά από 11 αγωνιστικές. Η Μιραντές προέρχεται από δύο ήττες, αμφότερες με 0-3, ενώ έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς “τρίποντο” (0-2-2). Το 2-3 γκολ φαντάζει μία αρκετά καλή επιλογή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (1.97 @ Stoiximan)

Ταραγόνα – Μαγιόρκα (19:00): Η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη είναι η Ταραγόνα, με έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες μέχρι στιγμής, ενώ στην έδρα της σε πέντε ματς έχει τέσσερα Χ. Η Μαγιόρκα, από την πλευρά της, μακριά από το γήπεδό της δεν έχει, επίσης, “τρίποντο”, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στις πέντε “εξόδους” της για το πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Χ (3.01 @ Goalbet)

Λεβάντε – Χετάφε (21:00): Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία η Λεβάντε, βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, ενώ στο γήπεδό της σε πέντε ματς έχει το απόλυτο. Η Χετάφε είναι αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα, με δύο ισοπαλίες και δύο νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, αλλά δύσκολα θα πάρει κάτι από το σημερινό ματς.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Betshop)