Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή (27/11) η 16η αγωνιστική της Β’ Ισπανίας.

Έλτσε – Μαγιόρκα (13:00): Δε διανύει την καλύτερη περίοδο της η Έλτσε, η οποία έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-2-2). Από την άλλη πλευρά, η Μαγιόρκα “τρέχει” αήττητο σερί πέντε αγώνων, έχοντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Βέβαια, μακριά από το γήπεδο της, δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Δε θα ασχοληθούμε με σημείο, θα πάμε με το 2-3 γκολ.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (2.00 @ Stoiximan)

Ουέσκα – Χιρόνα (17:00): Έναν ακόμη βαθμό πήρε η Ουέσκα την προηγούμενη αγωνιστική (2-2 με τη Βαγιεκάνο εκτός έδρας) και στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει υποστεί μία μόλις ήττα. Είναι, δε, πολύ καλή στην έδρα της, εκεί όπου προέρχεται από τέσσερα σερί “τρίποντα”. Η Χιρόνα, από την πλευρά της, έχει χάσει μόνο σε ένα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (5-4-1), ωστόσο και τις τρεις φετινές ήττες, τις έχει υποστεί μακριά από το κοινό της. Δύσκολα θα κερδίσει στην έδρα της Ουέσκα.

Προγνωστικό: 1 DNB (1.88 @ Stoiximan)

Κόρδοβα – Χετάφε (19:00): Αδυνατεί να κερδίσει η Κόρδοβα, η οποία εδώ και οκτώ ματς πρωταθλήματος αγνοεί τη χαρά της νίκης, με τρεις ήττες και πέντε ισοπαλίες. Η Χετάφε, στον αντίποδα, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της (4-3-1) και δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τη σημερινή της αντίπαλο. Μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.60 @ Stoiximan)

Σεβίλλη Β – Μιραντές (19:00): Η εκπληκτική πορεία της Σεβίλλης Β συνεχίζεται. Φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ έχει μετατρέψει την έδρα της σε απόρθητο κάστρο φέτος, μην έχοντας ηττηθεί ακόμη εκεί. Η Μιραντές, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Κόρδοβα, παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό μετά από πέντε σερί ήττες, στις οποίες δεν είχε καν σκοράρει. Θα κερδίσει η Σεβίλλη Β.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Stoiximan)

Λεβάντε – Βαγιεκάνο (21:00): Μπορεί εδώ και δύο αγωνιστικές η Λεβάντε να μην έχει κερδίσει και να μην έχει καν σκοράρει (0-0 με Κάντιθ εντός, 2-0 με Οβιέδο εκτός), παραμένει, ωστόσο, στην κορυφή της βαθμολογίας και δεν κινδυνεύει να πέσει άμεσα από εκεί. Η Βαγιεκάνο είναι απαράδεκτη φέτος και ειδικά μακριά από το γήπεδό της δεν τρομάζει κανέναν. Η Λεβάντε έχει την ευκαιρία να επανέλθει στα “τρίποντα”.

Προγνωστικό: 1 (1.95@ Stoiximan)