Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή (18/12) 19η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

UCAM Μούρθια – Λεβάντε (17:00): Η πρωτοπόρος Λεβάντε δοκιμάζεται στην έδρα της προτελευταίας UCAM Μούρθια. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι στις δύο πιο πρόσφατες “εξόδους” τους να ηττήθηκαν, από Οβιέδο και Χιρόνα, αλλά κόντρα στη Μούρθια που δεν είναι σε καθόλου καλή κατάτασταση, το 2.70 του διπλού δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Προγνωστικό: 2 (2.70 @ Stoiximan)

Βαγιεκάνο – Σαραγόσα (19:00): Πολύ κοντά στη βαθμολογία βρίσκονται οι δύο ομάδες. Η Βαγιεκάνο στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην έδρα της φέτος, εκεί όπου έχει υποστεί μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα (5-3-1). Αντίθετα, η Σαραγόσα δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη διπλό φέτος, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες σε εννέα “εξόδους”. Επιλογή ο Άσσος.

Προγνωστικό: 1 (1.97 @ Stoiximan)

Μιραντές – Αλμερία (19:00): Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Καμία από τις δύο δεν μας πείθει ώστε να τη στηρίξουμε. Περιμενουμε ένα ιδιαίτερα “κλειστό” ματς, αξίζει να πάμε με το Under 2.5 γκολ.

Προγνωστικό: Under 2.5 γκολ (1.75 @ Stoiximan)

Νουμάνθια – Μαγιόρκα (19:00): Ακόμη ένα ματς με τους δύο αντιπάλους να βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη. Σε λίγο καλύτερη κατάσταση δείχνει η Νουμάνθια, η οποία, επιπλέον, έχει πάρει και τις τέσσερις φετινές της νίκες εντός έδρας. Απέναντι στη Μαγιόρκα, η οποία μακριά από το κοινό της δυσκολεύεται πολύ, έχει το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (@ Stoiximan)

Κάντιθ – Σεβίλλη ΙΙ (21:00): “Μονομαχία” με… φόντο την πρώτη εξάδα, η Κάντιθ έχει υποστεί μία μόλις ήττα στα δέκα τελευταία παιχνίδια της, ενώ είναι αποτελεσματική στην έδρα της με ρεκόρ 5-3-1 φέτος. Τα πιτσιρίκια της Σεβίλλη έχουν μείνει εδώ και δύο ματς μακριά από τις νίκες και τα γκολ, ενώ όταν απομακρύνονται από τη βάση τους χάνουν σημαντικό μέρος της δύναμής τους. Η πιο έμπειρη Κάντιθ έχει το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (2.08 @ Stoiximan)