Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Έξι παιχνίδια την Κυριακή στη Β’ Ισπανίας, με τα οποία ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική.

Σαραγόσα – Έλτσε (13:00): Δε διανύει τις καλύτερες των ημερών της η Σαραγόσα, η οποία αγνοεί εδώ και τέσσερα παιχνίδια τη νίκη (0-2-2). Βέβαια, απέναντι στην Έλτσε η οποία “τρέχει” επίσης αρνητικό σερί τριών αγώνων (0-1-3) και μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 0-1 εντός έδρας από την Αλκορκόν για το Κύπελλο, οι γηπεδούχοι έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: 1 (1.91 @ Stoiximan)

Κόρδοβα – Σεβίλλη Β (17:00): Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Κόρδοβα, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και μεσοβδόμαδα, όταν επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Κάντιθ για το Κύπελλο, διευρύνοντας το αήττητο σερί της στα έξι παιχνίδια (4-2-0). Η Σεβίλλη Β, από την πλευρά της, προέρχεται από τη νίκη στο γήπεδό της με 2-1 επί της Σαραγόσα, συμπληρώνοντας τρία ματς χωρίς ήττα. Ομάδες που σκοράρουν σταθερά, αμφότερες, το Goal / Goal αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.00 @ Goalbet)

Βαγιεκάνο – Νουμάνθια (19:00): Αποκλείστηκε στα πέναλτι μεσοβδόμαδα η Βαγιεκάνο από την Ταραγόνα, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Οβιέδο. Στο γήπεδό της, βέβαια, σε επίπεδο πρωταθλήματος είναι αήττητη (3-1-0) και απέναντι στη Νουμάνθια, η οποία δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη διπλό στη φετινή Σεγούντα (0-3-1), μπορεί να επιστρέψει στις νίκες.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Betshop)

UCAM Μούρθια – Ρέους (19:00): Η Μούρθια κέρδισε εκτός έδρας τη Μαγιόρκα με 1-2 μεσοβδόμαδα, επιστρέφοντας παράλληλα, στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια (0-2-1). Η Ρέους, παρά το γεγονός ότι απέχει από τα “τρίποντα” εδώ και τρεις αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα, παραμένει στις υψηλές θέσεις της κατάταξης και έχει τα φόντα να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το “Κοντομίνα”.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.30 @ Magicbet)

Ταραγόνα – Βαγιαδολίδ (19:00): Την προηγούμενη αγωνιστική η Ταραγόνα πήρε την ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Έλτσε (4-4), ενώ μεσοβδόμαδα απέκλεισε τη Βαγιεκάνο στη διαδικασία των πέναλτι για το Κύπελλο. Η Βαγιαδολίδ είχε επίσης υποχρεώσεις στο Κόπα Ντελ Ρέι και απέκλεισε στην παράταση την Τενερίφη. Η Ταραγόνα μπορεί να είναι η μοναδική ομάδα της Σεγούντα χωρίς νίκη φέτος, αλλά απέναντι στην Βαγιαδολίδ, η οποία σε τέσσερις “εξόδους” της για το πρωτάθλημα έχει μία ήττα και τρεις ισοπαλίες, μπορεί να πανηγυρίσει το παρθενικό της “τρίποντο”.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Interwetten)

Τενερίφη – Κάντιθ (21:00): Συνεχίζει να μην πείθει η Τενερίφη, την Τετάρτη (12/10) αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου, στην παράταση από την Βαγιαδολίδ. Συμπλήρωσε, παράλληλα, πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-4-1). Μια από τα ίδια για την Κάντιθ, αποκλείστηκε και αυτή από το Κύπελλο από την Κόρδοβα (1-2). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από μία ισοπαλία και δύο ήττες, αγώνες στους οποίους δε σκόραρε καν. Επιθετικά οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα, το ενδεχόμενο να μη σκοράρει η μία από τις δύο τουλάχιστον, είναι μεγάλο.

Προγνωστικό: No Goal (1.65 @ Stoiximan)