Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή η 14η αγωνιστική στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Λούγκο – Βαγιεκάνο (13:00): Πήρε βαθμό (1-1) στην έδρα της Οβιέδο την προηγούμενη αγωνιστική η Λούγκο, ωστόσο συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε ματς (0-2-3). Η Βαγιεκάνο προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την UCAM Μούρθια, ενώ μακριά από το γήπεδό της είναι τραγική, έχοντας συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό στις έξι “εξόδους” της για το πρωτάθλημα. Η Λούγκο έχει την ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες.

Προγνωστικό: 1 (2.40 @ Stoiximan)

Σεβίλλη Β – Αλμερία (17:00): Η εκπληκτική πορεία της Σεβίλλης Β, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και αήττητη έξι αγώνων συνολικά, έλαβε τέλος την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της Βαγιαδολίδ (ήττα με 2-0). Εντός έδρας, βέβαια, είναι αήττητη φέτος (3-3-0), ενώ και στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της, επιβεβαιώθηκε το 2-3 γκολ. Η Αλμερία, από την πλευρά της, μακριά από την έδρα της δυσκολεύεται αρκετά όχι μόνο να κερδίσει (0-2-4) το ρεκόρ της, αλλά και να σκοράρει. Η Σεβίλλη Β είναι το φαβορί.

Προγνωστικό: 1 (2.35 @ Stoiximan)

UCAM Μούρθια – Χιρόνα (19:00): Επέστρεψε στις νίκες η UCAM Μούρθια, επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας της Βαγιεκάνο. Πανηγύρισε, δε, το πρώτη της τρίποντο μετά από έξι ματς στα οποία μετρούσε τρεις ισοπαλίες και άλλες τόσες ήττες. Η Χιρόνα, από την άλλη, στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει ηττηθεί μια μόνο φορά (3-4-1). Αρκετά “σφιχτές” και οι δύο ομάδες, το under έχει εμφανιστεί στα 4/5 πιο πρόσφατα ματς των γηπεδούχων στα 8/9 των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Stoiximan)

Σαραγόσα – Μιραντές (21:00): “Μίνι” αήττητο σερί “χτίζει” η Σαραγόσα, η οποία στα τρία τελευταία παιχνίδια της έχει δύο ισοπαλίες (Βαγιαδολίδ 0-0 εκτός, Μαγιόρκα 2-2 εκτός) και μία νίκη (Αλμερία 2-1 εντός). Η Μιραντές, από την άλλη, παραπαίει, δεν έχει πανηγυρίσει “τρίποντο” εδώ και έξι ματς, ενώ προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, στις οποίες δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει. Η Σαραγόσα, συν τοις άλλοις, είναι αποτελεσματική στην έδρα της με ρεκόρ 4-1-1 φέτος. Προβάδισμα ο άσσος.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Stoiximan)