Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Έξι παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή (11/12) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Αλμερία – Μαγιόρκα (13:00): Μόλις ένα βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, 18 έχει η Αλμερία, 19 η Μαγιόρκα, αμφότερες παλεύουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Η Αλμερία στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε οκτώ ματς που έχει δώσει εκεί για τη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Αντίθετα, η Μαγιόρκα μακριά από το κοινό της δυσκολεύεται αρκετά (1-3-4 φέτος). Η έδρα έχει το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (2.35 @ Stoiximan)

Κόρδοβα – Κάντιθ (17:00): Από δύο νίκες προέρχεται η Κόρδοβα, η οποία αφού απέκλεισε τη Μάλαγα στο Κύπελλο, στη συνέχεια επιβλήθηκε 1-2 εκτός έδρας της Ρέους. Υποδέχεται την Κάντιθ, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική μακριά από το γήπεδό της, ενώ και η Κόρδβα στο γήπεδό της δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Μπορεί να “κάτσει” παντού το ματς, ωστόσο με το 2-3 γκολ είμαστε λογικά καλυμμένοι, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (2.00 @ Stoiximan)

Λούγκο – Νουμάνθια (19:00): Σταθερότητα αναζητά η Λούγκο, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ν΄ίκη με 1-2 επί της UCAM Μούρθια. Η Νουμάνθια, από την πλευρά της, προσπαθεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και δείχνει αρκετά καλό πρόσωπο τελευταία, με μία μόνο ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της (2-2-1). Καμία ομάδα δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, ώστε να επιλέξουμε κάποιο σημείο. Με δεδομένο, όμως, ότι αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με σχετική ευκολία, το αμφίσκορο έχει αυξημένες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.80 @ Stoiximan)

Αλκορκόν – Χιρόνα (19:00): Η Αλκορκόν μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά στο γήπεδό της είναι αποτελεσματική, με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα οκτώ ματς που έχει δώσει εκεί για το φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει δεχθεί δύο μόλις τέρματα. Η Χιρόνα διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, προέρχεται από τέσσερις νίκες και στα 13 πιο πρόσφατα ματς της έχει ηττηθεί μία μόνο φορά. Δύσκολο για πρόβλεψη σημείου το παιχνίδι, αξίζει να ρισκάρουμε με το 0-1 γκολ, μια και περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στο νήμα.

Προγνωστικό: 0-1 γκολ (2.40 @ Stoiximan)

Βαγιαδολίδ – Μιραντές (19:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα ματς (0-1-3) πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Βαγιαδολίδ, η οποία επικράτησε 0-3 εκτός έδρας της Μαγιόρκα. Η Μιραντές, από την πλευρά της, επικράτησε 1-0 στο γήπεδό της της Έλτσε, με τη νίκη της αυτή να είναι η μοναδική στα δέκα πιο πρόσφατα ματς της! Η Βαγιαδολίδ έχει τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς, χωρίς, βέβαια, η απόδοση του άσσου να είναι ιδιαίτερα ελκυστική.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Stoiximan)

Σαραγόσα – Οβιέδο (21:00): Ομάδα έδρας η Σαραγόσα, σε οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει εκεί κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, μετρά πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η Οβιέδο, από την πλευρά της, στις δύο τελευταίες “εξόδους” της έχει δεχθεί εννέα τέρματα συνολικά (4-0 Ουέσκα, 5-1 Αλκορκόν). Η Σαραγόσα έχει το προβάδισμα, θα τη στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 (2.17 @ Stoiximan)