Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με έξι παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή η 17η αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας. Ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Χιρόνα και τη Λεβάντε.

Χιρόνα – Λεβάντε (13:00): Σε εκπληκτική κατάσταση η Χιρόνα, έχει μία μόλις ήττα στα 12 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο γήπεδό της είναι αήττητη σε επίπεδο πρωταθλήματος φέτος (4-4-0). Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Λεβάντε, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Οβιέδο. Ήταν η δεύτερη ήττα της στη Σεγούντα για φέτος, αμφότερες τις γνώρισε μακριά από το γήπεδό της. Η Χιρόνα με νίκη έχει την ευκαιρία να πλησιάσει στον πόντο από την κορυφή. Το έργο της δε θα είναι εύκολο, αλλά μπορεί να τα καταφέρει.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Stoiximan)

Βαγιεκάνο – Αλκορκόν (13:00): Συνεχίζει να απογοητεύει η Βαγιεκάνο, η οποία βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Στην έδρα της, βέβαια, έχει ρεκόρ 4-3-1 φέτος, ενώ η Αλκορκόν μακριά από το γήπεδό της δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Ο άσσος έχει το προβάδισμα, αλλά οι αποδόσεις δεν είναι ικανοποιητικές. Ωστόσο, κάτι άλλο δεν προκύπτει!

Προγνωστικό: 1 (1.88 @ Stoiximan)

Οβιέδο – Ταραγόνα (17:00): Ομάδα έδρας η Οβιέδο, σε αυτή στηρίζεται και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Μάλιστα, στα 5/8 ματς που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της φέτος, έχει κατορθώσει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Η Ταραγόνα έχει πάρει τα πάνω της το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ακόμη δεν έχει καταφέρει να από το “πάτο” του βαθμολογικού πίνακα. Η έδρα έχει το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Stoiximan)

Τενερίφη – Ουέσκα (19:00): Στην καλύτερη, ίσως, κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται η Τενερίφη, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια, με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Ουέσκα έχει απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα στα έξι πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις (2-2-2). Φαβορί της τάξης του 1.87 οι γηπεδούχοι, θεωρούμε ότι μεγαλύτερη αξία έχει το Goal / Goal, το οποίο έχε εμφανιστεί και στα πέντε τελευταία ματς της Τενερίφη.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.02 @ Stoiximan)

Μαγιόρκα – Βαγιαδολίδ (19:00): Από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Έλτσε προέρχεται η Μαγιόρκα, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε ένα σερί πέντε αγώνων με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες για τους νησιώτες. Η Βαγιαδολίδ αγνοεί εδώ και τέσσερα ματς τη νίκη. Θα πάμε με τα γκολ, καθώς η Μαγιόρκα έχει εμφανίσει τέσσερα Over στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στην έδρα της, ενώ η Βαγιαδολίδ έχει τέσσερα Goal / Goal στις πέντε τελευταίες “εξόδους” της.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.35 @ Stoiximan)

Ρέους – Κόρδοβα (21:00): Δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Ρέους, η οποία έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Κόρδοβα, η οποία μπορεί μεσοβδόμαδα να κέρδισε τη Μάλαγα για το Κύπελλο, αλλά στη Σεγούντα Ντιβιζιόν αγνοεί τη νίκη από τις 24 Σεπτεμβρίου. Με σημείο δεν αξίζει να ασχοληθούμε, με το 2-3 γκολ είμαστε λογικά καλυμμένοι.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (2.02 @ Stoiximan)