Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με έξι παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή (20/11) η 15η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Ρέους – Ταραγόνα (13:00): Η Ρέους κάνει “κοιλιά”, μετρά τρεις διαδοχικές ήττες στις οποίες έχει σκοράρει μία μόνο φορά, ενώ την τελευταία από αυτές την υπέστη εκτός έδρας από την Αλκορκόν με 1-0. Η Ταραγόνα, από την πλευρά της, πραγματοποιεί την αντεπίθεσή της το τελευταίο διάστημα, είναι εδώ και τρία ματς αήττητη, προέρχεται από δυο νίκες με 1-0 επί της Μιραντές (εκτός) και της Χετάφε (1-0), ωστόσο παραμένει ακόμη στον “πάτο” της βαθμολογίας. Θεωρούμε ότι το σερί της Ταραγόνα θα συνεχιστεί.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.60 @ Stoiximan)

Χετάφε – Σαραγόσα (17:00): Αήττητο σερί ήταν και… πάει για τη Χετάφε, η οποία μετά από τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, δεν τα κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ταραγόνα (1-0). Η Σαραγόσα, από την πλευρά της, διατηρείται αήττητη εδώ και τέσσερα ματς (2-2-0), ωστόσο μακριά από την έδρα της δεν έχει κερδίσει φέτος. Παιχνίδι που είναι πιθανό να κριθεί στο γκολ, επιλογή το Under 1.5

Προγνωστικό: Under 1.5 (2.90 @ Stoiximan)

Τενερίφη – UCAM Μούρθια (19:00): Δύσκολα χάνει, αλλά και δύσκολα κερδίζει η Τενερίφη, μετά από τις 14 πρώτες αγωνιστικές έχει επτά ισοπαλίες, τρεις νίκες και τέσσερις ήττες, ενώ στο γήπεδό της είναι αήττητη (2-5-0). Η UCAM Μούρθια προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Χιρόνα και δε διανύει την καλυτερη δυνατή περίοδο της, με μόλις ένα “τρίποντο” εδώ και πέντε ματς (1-1-3). Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μία νίκη μπροστά στο κοινό τους.

Προγνωστικό: 1 (2.17 @ Stoiximan)

Βαγιεκάνο – Ουέσκα (19:00): Από τρεις διαδοχικές ήττες προέρχεται η Βαγιεκάνο, στις δύο πιο πρόσφατες δε σκόραρε καν μάλιστα, ενώ στα έξι τελευταία παιχνίδια της κερδίσει μία μόλις φορά (1-1-4). Η Ουέσκα κέρδισε 4-0 εντός έδρας την Οβιέδο, άφησε πίσω της την ήττα από την Κάντιθ, η οποία, είναι η μοναδική που έχει υποστεί στην τελευταία πεντάδα αγώνων της (3-1-1). Βέβαια, εκτός έδρας δεν είναι τόσο αποτελεσματική, γεγονός που μας αποτρέπει από το να την εμπιστευτούμε. Επιλογή το No Goal το οποίο έχει εμφανιστεί έξι φορές στα επτά φετινά εντός έδρας ματς της Βαγιεκάνο.

Προγνωστικό: No Goal (1.80 @ Stoiximan)

Κάντιθ – Αλκορκόν (19:00): Μόνο ως θετικός μπορεί να χαρακτηριστεί για την Κάντιθ ο βαθμός που πήρε την προηγούμενη αηωνιστική στην έδρα της πρωτοπόρου Λεβάντε. Συνέχισε, παράλληλα, το αήττητο σερί της, μετρώντας δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα έξι πιο πρόσφατα ματς της για το πρωτάλημα, ενώ στα τέσσερα από αυτά δε δέχθηκε καν γκολ. Η Αλκορκόν κερδίζει στην έδρα της, αλλά μακριά από αυτή δυσκολεύεται. Ωστόσο, το κοινό χαρακτηριστικό όλων των αγώνων της είναι το Under και το No Goal. Η Κάντιθ μπορεί να κερδίσει και θα τη στηρίξουμε. Εναλλακτικά, επιλογές αποτελούν το Under και το No Goal, συνδυαστικά, γιατί από μόνα τους “πληρώνουν”… ψίχουλα.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Stoiximan)

Μιραντές – Κόρδοβα (21:00): Σε τραγική κατάταση η Μιραντές, δεν έχει νίκη εδώ και επτά ματς, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα γνώρισε ισάριθμες ήττες, χωρίς καν να σκοράρει. Επτά αγώνες χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει και η Κόρδοβα, η οποία, βέβαια, έχει κατορθώσει, τουλάχιστον, να πάρει τέσσερις ισοπαλίες. Κοντράρονται δύο ντεφορμέ ομάδες, οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνεύμενη. Επιλογή θα μπορούσε να αποτελέσει το No Goal.

Προγνωστικό: No Goal (1.91 @ Stoiximan)