Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Έξι αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τη Β’ κατηγορία της Ισπανίας. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Ρέους – Τενερίφη (17:00): Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ρέους, εκτός έδρας με 1-0 από την Χιρόνα. Στο γήπεδό της μετρά τρεις ισοπαλίες και μία νίκη σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, όλα τα παιχνίδια συνοδεύτηκαν από Under. Η Τενερίφη προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 με τη Χετάφε, στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της για τη Σεγούντα έχει ηττηθεί μία μόνο φορά (2-2-1). “Σφιχτές” και οι δύο ομάδες, πιθανή η ισοπαλία, ωστόσο επιλογή θα αποτελέσει το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.53 @ Stoiximan)

Χετάφε – UCAM Μούρθια (19:00): Στο 0-0 εκτός έδρας με αντίπαλο την Τενερίφη έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική η Χετάφε. Μακριά από τα γκολ και τις νίκες για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι (0-1-2), έχει σκοράρει μόλις ένα τέρμα στα έξι πιο πρόσφατα ματς της. Η Μούρθια αναδείχθηκε στο γήπεδό της ισόπλη 2-2 με τη Μιραντές, διευρύνοντας το αήττητο σερί της στα οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (2-6-0). Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Χοσέ Μπορνταλάς στον πάγκο για τη Χετάφε, θα τη στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 (1.86 @ Goalbet)

Βαγιαδολίδ – Αλκορκόν (19:00): Τις πέντε σερί ήττες έφτασε η Βαγιαδολίδ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 3-2 εκτός έδρας από τη Βαγιαδολίδ. Η Αλκορκόν προέρχεται από τη νίκη στο γήπεδό της με 1-0 επί της Έλτσε, ωστόσο μακριά από το κοινό της δεν έχει ακόμη νίκη σε τέσσερα ματς στο φετινό πρωτάθλημα (0-2-2). Θέλουν θετικό αποτέλεσμα οι δύο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση, η Βαγιαδολίδ έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά μέχρι εκεί. Καλύτερη φαντάζει η επιλογή της ισοπαλίας στο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (1.95 @ Betshop)

Έλτσε – Ταραγόνα (19:00): Από δύο σερί ήττες με 1-0 προέρχεται η Έλτσε, από Λεβάντε και Αλκορκόν, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Παράλληλα, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη (1-1-3), ενώ στα δύο πιο πρόσφατα που έδωσε στην έδρα της, δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Η Ταραγόνα είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς “τρίποντο” μετά από τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, με τον απολογισμό της να αποτελείται από πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στις τέσσερις φετινές της “εξόδους” έχει υποστεί τρεις ήττες, δε θα αποτελέσει έκπληξη αν γνωρίσει ακόμη μία σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Magicbet)

Νουμάνθια – Κόρδοβα (19:00): Συνεχίζει τη θετική της πορεία η Νουμάνθια, η οποία έχει υποστεί μία μόλις ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) κόντρα στην Οβιέδο, ενώ στα δύο πιο πρόσφατα ματς που έδωσε στην έδρα της, κέρδισε Ταραγόνα και Σαραγόσα με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα. Η Κόρδοβα με μία μόλις ήττα φέτος στο πρωτάθλημα (4-3-1), την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Σαραγόσα, ενώ μακριά από το κοινό της δυσκολεύεται να κερδίσει, έχοντας ένα “τρίποντο” σε τέσσερις “εξόδους” για τη Σεγούντα. Η έδρα έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (2.17 @ Stoiximan)

Σεβίλλη Β – Σαραγόσα (21:00): Μετρ των ισοπαλιών η Σείλλη Β’, μετρά ήδη πέντε στο φετινό πρωτάθλημα, όπου έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη. Είναι καλή στο γήπεδό της, στα τέσσερα που έχει δώσει εκεί σε επίπεδο Σεγούντα, παραμένει αήττητη (1-3-0). Η Σαραγόσα, από την πλευρά της, εντός έδρας είναι αποτελεσματική, ωστόσο όταν απομακρύνεται από αυτή χάνει μέρος της δύναμής της, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε τέσσερις εκτός έδρας αγώνες. Ομάδες που “έχουν” το γκολ αμφότερες, το Goal / Goal αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.83 @ Goalbet)