Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Νυρεμβέργη – Καρλσρούη (31/03, 19:30): Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Νυρεμβέργη είναι στη 10η θέση μακριά από όλους και απ’ όλα, ενώ η Καρλσρούη είναι στην τελευταία θέση και στο -2 από τα μπαράζ παραμονής. Δεν χωράει πολλές προβλέψεις το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα πάμε με το κίνητρο και το Χ2 των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικό: X2 (1.70 @ Magicbet)

Φορτούνα Ντ. – Μόναχο 1860 (31/03, 19:30): Στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Φορτούνα, η οποία έχει ξεμείνει από στόχους και απλώς περιμένει να ολοκηρώσει τις υποχρεώσεις της. Η Μόναχο από την πλευρά της είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και καλείται να βρει άμεσα σταθερότητα αν θέλει να αποφύγει τα χειρότερα. Θα πάμε και εδώ με τη διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων, ακολουθώντας το κίνητρο.

Προνωστικό: Χ2 (1.65 @ Magicbet)

Άουε – Σαν Πάουλι (31/03, 19:30): Αμφότερες παλεύουν για την παραμονή τους, καθώς βρίσκονται σε 17η και 15η θέση αντίστοιχα. Εντός έδρας η Άουε σαφώς και παρουσιάζεται ανώτερη, ωστόσο η Σαν Πάουλι μακριά από το “σπίτι” της βγάζει φωτιές το τελευταίο διάστημα, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Λόγω της κρισιμότητας του ματς θα επιλέξουμε το Under, καθώς οι δυο ομάδες θα κοιτάξουν προτίστως να μην ηττηθούν.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Magicbet)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες