Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Ουνιόν Βερολίνου – Μπόχουμ (27/01, 19:30): Σαφώς καλύτερη η Ουνιόν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, καθώς η διακοπή την βρήκε στην 5η θέση, σε αντίθεση με την Μπόχουμ που βρίσκεται στην 11η θέση όντας μακριά από όλους και απ’ όλα. Σκληρό “καρύδι” στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, τραγική η Μπόχουμ στα εκτός. Θα επιλέξουμε τον άσσο, ωστόσο πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων μετά από ένα μήνα διακοπής και τα πονταρίσματά μας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Magicbet)

Φορτούνα Ντ. – Σαντχάουζεν (27/01, 19:30): Αμφότερες βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, με την εικόνα τους να είναι καλή αλλά όχι σταθερή. Οι δυο ομάδες βασίζονται κυρίως στην καλή αμυντική τους λειτουργία και κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να αλλάξει, ιδίως τώρα που είναι “κρύες” από τη διακοπή. Επιλογή μας θα αποτελέσουν τα λίγα γκολ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Magicbet)

Μόναχο 1860 – Γκρόιτερ Φιρτ (27/01, 19:30): Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε 14η και 12η θέση αντίστοιχα, πραγματοποιούν μετριότατες εμφανίσεις μεχρι στιγμής και στη μεταξύ τους αναμέτρηση μετά από τη διακοπή ενός μήνα, είναι δύσκολο να προβλέψουμε νικητή. Καλύτερα να αφήσουμε στην άκρη το συκεκριμένο παιχνίδι.

Προγνωστικό: No Bet