Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Γκρόιτερ Φιρτ – Μπίλεφελντ (25/11, 19:30): Αμφότερες απογοητεύουν τη φετινή σεζόν, όντας σε 13η και 15η θέση αντίστοιχα. Οι διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι μικρές και εμείς θα επιλέξουμε την ισοπαλία καθώς δεν αποκλείεται να αλληλοεξουδετερωθούν.

Προγνωστικό: X (3.25 @ Magicbet)

Φορτούνα Ντ. – Ανόβερο (25/11, 19:30): Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες, βρίσκονται σε 5η και 3η θέση αντίστοιχα και αμφότερες θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να εδραιωθούν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Θα πάμε με τα πολλά τέρματα, καθώς τόσο η Φορτούνα, όσο και το Ανόβερο διαθέτουν ποιοτικές γραμμές κρούσης.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.90 @ Magicbet)

Βίτσμπουργκερ – Άουε (25/11, 19:30): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Άουε, η οποία μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία και έχει κατρακυλήσει στην προτελευταία θέση. Η Βίτσμπουργκερ από την άλλη ξεκίνησε δυναμικά τις υποχρεώσεις τις, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δείχνει να “ξεφουσκώνει”. Θα πάμε με τα πολλά γκολ καθώς οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος, η αθεμιά για τυς δικούς της λόγους.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.10 @ Magicbet)