Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 14:30.

Ανόβερο – Σαντχάουζεν (18/12, 14:30): Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται το Ανόβερο, μετράει πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες στα επτά τελευταία και δείχνει έτοιμο να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς. Αρκετά ασταθής η Σαντχάουζεν, είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο, ωστόσο δήμερα το έργο της είναι παραπάνω από δύσκολο. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Magicbet)

Μπίλεφελντ – Διναμό Δρέσδης (18/12, 14:30): Σαφώς ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο τον τελευταίο μήνα έχουν χάσει αρκετή από τη δυναμική τους. Κατώτερη του μετρίου η Μπίλεφελντ, καίγεται για βαθμούς σε κάθε ματς που δίνει. Θα πάμε με την ισοπαλία που φαντάζει ως ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Προγνωστικό: Χ (3.15 @ Magicbet)

Βίτσμπουργκερ – Στουτγάρδη (18/12, 14:30): Κλάσεις ανώτερη η Στουτγάρδη, παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο και δείχνει αποφασισμένη να επανέλθει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Ξεκίνησε δυναμικά αλλά ξεφουσκώνει η Βίτσμπουργκερ. Θα πάμε με το διπλό που δίνεται σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 2 (2.25 @ Magicbet)