Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Νυρεμβέργη – Βίτσμπουργκερ (18/11, 19:30): Αμφότερες είναι ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο τη φετινή σεζόν, με τη διαφορά ότι η Νυρεμβέργη είναι πιο ποιοτική και πιο έμπειρη σαν ομάδα. Θα την εμπιστευτούμε στην προσπάθεια που κάνει να ορθοποδήσει και να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Magicbet)

Μπόχουμ – Μπράουνσβαϊγκ (18/11, 19:30): Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Μπράουνσβαϊγκ, η οποία όμως παρουσιάζει σημάδια αστάθειας το τελευταίο διάστημα. Η Μπόχουμ από την πλευρά της βρίσκεται στην 11η θέση και δείχνει να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Καλό θα ήταν να απέχουμε από μια απρόβλεπτη αναμέτρηση σαν αυτή, ιδιαίτερα μετά από τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Προγνωστικό: No Bet

Μπίλεφελντ – Χάιντενχαϊμ (18/11, 19:30): Βίοι αντίθετοι μέχρι στιγμής για τις δυο ομάδες, με την Μπίλεφελντ να βρίσκεται στην προτελευταία θέση και τη Χάιντενχαϊμ να βρίσκεται στην 3η, ωστόσο να μετράει τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Θα πάμε με το γκολ εκατέρωθεν, καθώς αμφότερες παρουσιάζουν κενά στην αμυντική τους λειτουργία και δύσκολα κρατούν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Magicbet)