Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Ουνιόν Βερολίνου – Γκρόιτερ Φιρτ (16/12, 19:30): Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ωστόσο παρουσιάζουν σημάδια αστάθειας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Οι δυο ομάδες διαθέτουν ποιοτικές γραμμές κρούσης για τα δεδομένα της κατηγορίας, έτσι θα πάμε με το γκολ εκατέρωθεν που μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Magicbet)

Μόναχο 1860 – Χάιντενχαϊμ (16/12, 19:30): Πλήρως ασταθείς είναι το τελευταίο διάστημα οι δυο ομάδες, με τη διαφορά ότι η Χάιντεχναϊμ βρίσκεται στην 4η θέση και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο, ενώ η Μόναχο παλεύει για την παραμονή της. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αν καταφέρυν να πιάσουν απόδοση, πιθανόν και να μη συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Προγνωστικό: 2 (2.75 @ Magicbet)

Άουε – Φορτούνα Ντ. (16/12, 19:30): Στην προτεευταία θέση βρίσκεται η Άουε, η οποία έχει μαζέψει μόλις 12 βαθμούς και προβάλλει ως ένα από τα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό. Η Φορτούνα από την πλευρά της, βρίσκεται στην 7η θέση όντας στο -7 από την πρώτη τριάδα και δεν δείχνει ικανή να ακολουθήσει την κούρσα της ανόδου. Θα πάμε με την έδρα, μιας και οι γηπεδούχοι έχουν μια καλή ευκαιρία να ανασάνουν βαθμολογικά.

Προγνωστικό: 1 (2.65 @ Magicbet)