Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 14:30.

Μπραουνσβάιγκ – Μπίλεφελντ (11/12, 14:30): Κλάσεις ανώτερη μέχρι στιγμής η Μπραουνσβάιγκ, υπερέχει σε όλους τους τομείς της αντιπαλου της και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στο βαθμολογικό πίνακα, με τους γηπεδούχους να είναι στη 2η θέση και και τους φιλοξενούμενους στη 15η. Ασταθής τελευταια, θέλει να ξαναβρεί τη φόρμα της και η Μπίλεφελντ μοιάζει το ιδανικό “θύμα”. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Magicbet)

Γκρόιτερ Φιρτ – Σαν Πάουλι (11/12, 14:30): Ανήμπορη όχι μονο να αντιδράσει αλλά και να σκοράρει είναι η Σαν Πάουλι που βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις επτά βαθμούς. Κάθε αγωνιστική που περνάει έρχεται ολοένα και πιο κοντά στον υποβιβασμό και δεν αναμένεται κάτι διαφορετικό κόντρα στη φορμαρισμένη Γκρόιτερ.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Magicbet)

Σαντχάουζεν – Βίτσμπουργκερ (11/12, 14:30): Ικανές ομάδες αμφότερες, έχουν τον τρόπο να παίρνουν τα αποτελέσματα και γι’ αυτό διανύυν μια ασφαλή σεζόν όντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Πολύ βολική η ισοπαλία και σε καλές τιμές. Θα την προτιμήσουμε.

Προγνωστικό: Χ (2.95 @ Magicbet)