Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Στουτγάρδη – Μπόχουμ (10/03, 19:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Στουτγάρδη είναι κλάσεις ανώτερη και δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει άμεσα στα “σαλόνια” της Μπουντεσλίγκα. Η Μπόχουμ από την άλλη είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο, ωστόσο στη σημερινή αναμέτρηση δύσκολα θα μπορέσει να κάνει την έκπληξη. Επιλογή μας ο άσσος.

Προγνωστικό: 1 (1.55 @ Magicbet)

Σαν Πάουλι – Ουνιόν Βερολίνου (10/03, 19:30): Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας ρεκόρ 4-1-0 στα πέντε τελευταία, με τη διαφορά ότι η Σαν Πάουλι παλεύει για την παραμονή της, ενώ η Ουνιόν για την άνοδο. Οι δυο ομάδες σκοράρουν αννελιπώς, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το γκολ εκατέρωθεν σε συνδυασμό με τα πολλά τέρματα.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (2.50 @ Magicbet)

Άουε – Καρλσρούη (10/03, 19:30): Μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού δίνουν οι δυο ομάδες, με την Άουε να είναι στην τελευταία θέση και στο -2 από τα μπαράζ, ενώ η Καρλσρούη είναι στη 16η θέση και στο -3 από την απευθείας παραμονή της. Θα πάμε με την έδρα, μιας και η Άουε δείχνει σημάδια ζωής το τελευταίο διάστημα.

Προγνωστικό: 1 (2.55 @ Magicbet)