Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 14:00.

Στουτγάρδη – Μπίλεφελντ (06/11, 14:30): Βίοι αντίθετοι μέχρι στιγμή για τις δυο ομάδες, με τη Στουτγάρδη να βρίσκεται στην 3η θέση και να διεκδικεί την άνοδο και τη Μπίλεφελντ να είναι στην προτελευταία θέση και να παλεύει για τη σωτηρια της. Θα πάμε με την έδρα και τα πολλά τέρματα, που φαντάζουν ως το πιο πιθανό σενάριο.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.40 @ Stoiximan)

Μπράουνσβαϊγκ – Ανόβερο (06/11, 14:30): Εξαιρετική πορέι αδιαγράφουν μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες, όπου δείχνουν το ίδιο ικανές για να κερδίσουν την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Ελαφρώς καλύτερη η πρωτοπόρος πράουνσβαϊγκ, πιο έμπειρο το Ανόβερο. Αναμένουμε “μαζεμένο” παιχνίδι σκοπιμότητας, έτσι θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ που μιάζουν ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (2.00 @ Goalbet)

Σαντχάουζεν – Μόναχο 1860 (06/11, 14:30): Μετριότατες είναι μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες, με τη διαφορά ότι η Σανχάουζεν έχει μαζέψει τους βαθμούς της το τελευταίο διάστημα και δέιχνει αρκετά φορμαρισμένη. Θα επιλέξουμε την έδρα, καθώς η Μόναχο μακριά από το “σπίτι” της, χάνει αρκετή από τη δυναμική της.

Προγνωστικό: 1 (2.17 @ Stoiximan)