Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 14:00.

Καρλσρούη – Ανόβερο (04/03, 14:00): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, το Ανόβερο είναι κλάσεις ανώτερο και δείχνει αποφασισμένο να επιστρέψει άμεσα στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα. Η Καρλσρούη από την πλευρά της είναι στην προτελευταία θέση και δεν δείχνει ικανή να βγάλει αντίδραση, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θα πάμε με το διπλό που δίνεται σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 2 (2.10 @ Magicbet)

Μόναχο 1860 –  Σαν Πάουλι (04/03, 14:00): Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται μετά τη διακοπή η Σαν Πάουλι, η οποία μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία και κατάφερε έτσι να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, όντας στο +2 από αυτήν. Η Μόναχο 1860 από την άλλη “στέκεται” αποκλειστικά και μόνο στην έδρα της, γεγονός που την κρατά μόλις στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Στη σημερινή αναμέτρηση οι δυο ομάδες έχουν ως πρωταρχιό στόχο την αποφυγή της ήττας και οι άμυνες αναμένεται να παίξουν καταλυτικό ρόλο. Επιλογή μας θα αποτελέσουν τα λίγα τέρματα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Magicbet)