Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Γκρόιτερ Φιρτ – Αννόβερο (03/02, 19:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, το Αννόβερο είναι κλάσεις ανώτερο και δείχνει αποφασισμένο να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα “σαλόνια”. Η Γκρόιτερ από την πλευρά της βρίσκεται λίγο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα το ιδιαίτερο. Επιλογή μας θα αποτελέσει το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2.05 @ Magicbet)

Καϊζερσλάουτερν – Βίτσμπουργκερ (03/02, 19:30): Στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Καϊζερσλάουτερν, η οποία προέρχεται από την ήττα με 1-0 στην έδρα του Αννόβερου, παρά την καλή της εμφάνιση. Η Βίτσμπουργκερ από την πλευρά της πραγματοποιεί μια καλή για τα δεδομένα της σεζόν και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της που ήταν και ο κύριος στόχος της. Μεγαλύτερο το κίνητρο της “Λάουτερν”, θα την εμπιστευτούμε έστω κι αν δεν πείθει ιδιαίτερα με την παρουσία της.

Προγνωστικό: 1 (2.40 @ Magicbet)

Μπίλεφελντ – Μόναχο 1860 (03/02, 19:30): Αμφότερες βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, με τη διαφορά ότι η Μπίλεφελντ βρίσκεται και εντός της επικίνδυνης ζώνης όντας στο -3 από την παραμονή της. Δύσκολο για προβλέψεις το συγκεκριμένο παιχνίδι, καλύτερα να το αφήσουμε στην άκρη, καθώς οι δυο ομάδες είναι αψυχολόγητες.

Προγνωστικό: No Bet