Προγνωστικά Β’ Φινλανδίας: Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το μενού της ένατης αγωνιστικής στην Ykkönen σήμερα (12/06). Την Γκριφκ υποδέχεται η Γιάρο, στην έδρα της Εκένας δοκιμάζεται η Τούρκου.

Γιβάσκιλα – Ούλου (12/06/16, 13:30): Τη βαριά ήττα με 5-1 στην έδρα της Τούρκου γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Γιβάσκιλα. Δεύτερη σερί ήττα, στον πόντο η διαφορά της από τα μπαράζ ανόδου. Από την άλλη πλευρά η Ούλου ηττήθηκε και αυτή από την πλευρά της με 1-0 από την Τούρκου, εντός έδρας. Πρώτη ήττα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές αήττητη (2-2-0). Αήττητη στην έδρα της η Γιβάσκιλα, κόντρα στην Ούλου έχει προβάδισμα νίκης, σε ανεκτές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 1 (1.87 @ Stoiximan)

Κότκα – Χάκα (12/06/16, 13:30): Σε κακή κατάσταση είναι το τελευταίο διάστημα η Κότκα, η οποία υπέστη την εντός έδρας ήττα 1-0 από την ΚΠΒ. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα, βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης και στο -4 από τα μπαράζ ανόδου. Από την άλλη πλευρά η Χάκα επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 3-2 της Γιβάσκιλα, εντός έδρας, έπειτα από πέντε αγώνες χωρίς «τρίποντο» (0-3-2), τέσσερις πόντους μακριά από την απευθείας άνοδο και έναν από τα μπαράζ. Υπερβολικές ο φαβοριτισμός της γηπεδούχος, αξία προς τα δεξιά.

Προγνωστικό: 2 (3.30 @ Goalbet)

Εκένας – Τούρκου (12/06/16, 13:30): Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Εκένας, η οποία επικράτησε με 1-0 της Γιάρο, εντός έδρας, πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη της στα τελευταία έξι (4-1-1), εξακολουθεί να είναι στη θέση των μπαράζ ανόδου Από την άλλη πλευρά η Τούρκου ήταν καταιγιστική την Τετάρτη, αφού διέλυσε με 5-1 τη Γιβάσκιλα, εντός έδρας, φτάνοντας την τρίτη διαδοχική της επικράτηση και δείχνει ολοένα και καλύτερο πρόσωπο τελευταία. Δίκαια μοιρασμένο, ωστόσο η φόρμα των φιλοξενούμενων δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Προγνωστικό: 2 (2.60 @ Betshop)

Γιάρο – Γκριφκ (12/06/16, 13:30): Πισωγύρισμα η ήττα από την Εκένας για τη Γιάρο, εκτός έδρας (1-0). Στο 2-2-2 το σερί της στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, έπεσε στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Γκριφκ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Τζαζ, εντός έδρας, κρατώντας το αήττητο για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, μετά το 2-1 επί της Χάκα (εντός έδρας). Δεν σκόραρε στις φετινές εξόδους της η Γκριφκ, δύσκολα θα πάρει κάτι στην έδρα της Γιάρο.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Magicbet)