Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα Σάββατο (25/02) η 23η αγωνιστική στην Πριμέιρα Λίγκα.

Τοντέλα – Μαρίτιμο (25/02, 18:00): Μια νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια μετράει η Τοντέλα (1-2-8), η οποία παρέμεινε στην τελευταία θέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Μαρίτιμο επέκτεινε το αήττητο σερί της στις οκτώ αγωνιστικές (4-4-0) και βρίσκεται στην καλύτερη της φάση από την αρχή της σεζόν. Σε καλές αποδόσεις κινείται το «διπλό» και αποτελεί την επιλογή μας.

Προγνωστικό: 2 (2.55 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Εστορίλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (25/02, 20:15): Τριάδα αγώνων αήττητη (1-2-0) συμπλήρωσε η Εστορίλ, η οποία απομακρύνθηκε απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Σπόρτινγκ προέρχονται από δύο σερί νίκες, έχουν μείνει πολύ πίσω από την πρώτη δυάδα και δεν έχουν πολλά περιθώρια για απώλειες. Χαμηλό το «διπλό», καλύτερη επιλογή τα πολλά τέρματα, θεωρώντας πως μπορεί να συνεισφέρει στο σκορ και η γηπεδούχος.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρίο Άβε – Πάκος Φερέιρα (25/02, 22:30): Μια νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια (1-2-5) μετράει η Ρίο Άβε, η οποία διατηρήθηκε στη μέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Πάκος τρέχει ρεκόρ δύο νίκες και τέσσερις ήττες στις πρόσφατες αναμετρήσεις της και πήρε ξανά ψυχολογία. Καλή εντός έδρας η Ρίο Άβε, δεν βλέπεται εκτός έδρας η Πάκος. Προβάδισμα στον «άσσο», αν και η απόδοση δεν μας συγκινεί ιδιαίτερα.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε