Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Πορτογαλίας σήμερα Σάββατο (18/03).

Μπελενένσες – Μπράγκα (18/03, 18:00): Την πρώτη της ήττα μετά από έξι αγωνιστικές αήττητη (3-3-0) γνώρισε η Μπελενένσες, η οποία βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά η Μπράγκα μετράει μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια (1-4-1) και δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αμφότερες θα δώσουν μεγάλη έμφαση στην άμυνα, άρα είναι πολύ πιθανό να δούμε παιχνίδι με λίγα τέρματα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μορεϊρένσε – Τοντέλα (18/03, 18:00): Επτάδα αγώνων χωρίς νίκη (0-3-4) συμπλήρωσε η Μορεϊρένσε, η οποία βρίσκεται στο +3 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από τη δική της πλευρά η Τοντέλα αγνοεί το «τρίποντο» στις πρόσφατες έξι αναμετρήσεις (0-3-3), ούσα στον πάτο της κατάταξης. «Εξάποντο» παραμονής, καμία δεν πείθει, αλλά οι τιμές του «διπλού» ξεφεύγουν. Θέλει και κάλυψη πάντως, διότι η φιλοξενούμενος είναι πολύ κακή εκτός έδρας.

Προγνωστικό: Χ2 (1.75 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Νασιονάλ Μαδέιρα (18/03, 20:15): Βρήκε ξανά τον καλό της εαυτό η Σπόρτινγκ ωστόσο η τρίτη θέση αποτελεί ταβάνι τη φετινή σεζόν. Από τη δική της πλευρά η Νασιονάλ αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια (0-6-6) και έμεινε στο -3 απ’ την παραμονή στην κατηγορία. Αναμένουμε μια εύκολη επικράτηση της ομάδας του Ζόρζε Ζεσούς.

Προγνωστικό:  Σπόρτινγκ -1.5 (1.55 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Πάκος Φερέιρα – Μπενφίκα (18/03, 22:30): Από τρεις σερί ισοπαλίες έρχεται η Πάκος, η οποία έχει αποσπαστεί εννιά πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Μπενφίκα παρέμεινε στην κορυφή, αλλά παρέμεινε και το +1 απ’ την Πόρτο, που την ακολουθεί κατά πόδας. Μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ οι «αετοί» θα ρίξουν το βάρος στο πρωτάθλημα. Δύσκολα θα τους σταθεί εμπόδιο η Πάκος.

Προγνωστικό: Μπενφίκα -1.5  (1.93 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες