Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τρία παιχνίδια σήμερα Σάββατο (04/03) συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Μπράγκα – Αρούκα (04/03, 18:00): Εξάδα αγώνων (0-3-3) χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπράγκα, η οποία μοιράζεται πλέον την τέταρτη θέση μαζί με την Γκιμαράες. Από την άλλη πλευρά η Αρούκα προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, με τη διαφορά της να είναι στους 11 πόντους απ’ τη γραμμή του υποβιβασμού. Ευκαιρία για τους «νησιώτες» να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Πόρτο – Νασιονάλ Μαδέιρα (04/03, 20:15): Στη δεύτερη θέση της κατάταξης και στον πόντο από την κορυφή βρίσκεται η Πόρτο. Από την άλλη πλευρά η Νασιονάλ παρέμεινε εντός επικίνδυνης ζώνης και αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αναμένουμε μια εύκολη επικράτηση των «δράκων».

Προγνωστικό: Πόρτο -1.5 (1.43 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Φεϊρένσε – Μπενφίκα (04/03, 22:30): Μια ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια (3-3-1) μετράει η Φεϊρένσε, η οποία έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Μπενφίκα έρχεται με… φόρα, καθώς μετράει τέσσερις σερί νίκες και παρέμεινε στην κορυφή και στον πόντο από τη δεύτερη και μισητή Πόρτο. Εύκολα ή δύσκολα οι «αετοί» αναμένεται να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Προγνωστικό: Μπενφίκα -1.5 (1.93 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε