Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα Σάββατο η δράση στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Τοντέλα – Εστορίλ (01/04, 18:00): Σε δυσχερή θέση η Τοντέλα, οφείλει να αφυπνιστεί νωρίς, πριν είναι αργά και αποχαιρετήσει την κατηγορία. Από την άλλη πλευρά η Εστορίλ δεν έχει εξασφαλιστεί στο 100% και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση (πέντε αγώνες χωρίς νίκη). Αμφότερες θα είναι πολύ προσεκτικές και τα λίγα τέρματα έχουν το προβάδισμα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μποαβίστα – Ρίο Άβε (01/04, 20:15): Σε διαρκή άνοδο βρίσκεται η Μποαβίστα, η οποία έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και αγωνίζεται χωρίς ιδιαίτερο άγχος πλέον. Από την άλλη πλευρά η Ρίο Άβε βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με την αντίπαλό της και τα… δίνει όλα μήπως προλάβει την έξοδο στην Ευρώπη.        Πολύ ισορροπημένο δείχνει το σετ, απόλυτα δίκαια, μιας και κοντράρονται δύο ισάξιες ομάδες. Πολύ πιθανόν να βρουν δίχτυα αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (2.15 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπενφίκα – Πόρτο (01/04, 22:30): Αναμένεται μεγάλη κόντρα στο «Ντα Λουζ» ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, αμφότερες θέλουν τη νίκη και θα τα… δώσουν όλα για να την κατακτήσουν. Η Μπενφίκα είναι στο +1 απ’ τη μισητή Πόρτο και ξέρει πως με νίκη θα βρεθεί αγκαλιά με τον τίτλο. Χωρίς περιθώρια για απώλειες οι «δράκοι» πάνε στη Λισαβόνα με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Πολύ δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, καλύτερη επιλογή το αμφίτερμα ανάμεσα στις δύο με διαφορά πιο παραγωγικές επιθέσεις της Πριμέιρα Λίγκα.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες