Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στην Πριμέιρα Λίγκα.

Μαρίτιμο – Αρούκα (19/03, 18:00): Πρώτη ήττα μετά από δέκα αγωνιστικές αήττητη (5-5-0) για την Μαρίτιμο, η οποία έμεινε στο -4 απ’ την πέμπτη θέση. Από την άλλη πλευρά η Αρούκα δεν είναι σε καλή κατάσταση, προερχόμενη από πέντε διαδοχικές ήττες, έχει όμως ξεφύγει δέκα πόντους απ’ τα «κόκκινα» και δεν αγχώνεται για την παραμονή στην κατηγορία. Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να επιστρέψουν στις νίκες.

Προγνωστικό: 1 (1.87 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Φεϊρένσε – Τσάβες (19/03, 18:00): Επιστροφή στις νίκες για την Φεϊρένσε μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2), έχει φύγει μακριά απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από τη δική της πλευρά η Τσάβες μετράει μια νίκη στα τελευταία επτά (1-3-3) και διατηρήθηκε πάνω από τη μέση της κατάταξης. Απόλυτα ισορροπημένο το σετ, καμία δεν θα χαλαστεί με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (2.86 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Πόρτο – Σετούμπαλ (19/03, 20:00): Εννιά σερί νίκες μετράει η Πόρτο, η οποία έχει γίνει στενός κορσές της Μπενφίκα με τη διαφορά να παραμένει στον πόντο. Από την άλλη πλευρά η Σετούμπαλ αγνοεί τη νίκη στις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-2-4), δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και δύσκολα θα τα βγάλει πέρα με την ανώτερη Πόρτο. Αναμένουμε μια άνετη επικράτηση των «δράκων».

Προγνωστικό: Πόρτο -1.5 (1.52 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γκιμαράες – Ρίο Άβε (19/03, 22:15): Αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις (1-3-0) της η Γκιμαράες, παρέμεινε στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Ρίο Άβε προέρχεται από δύο σερί επικρατήσεις και ταξίδεψε στο «Αφόνσο Ενρίκες» με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο αουτσάιντερ, θεωρώντας ότι μπορεί να φύγει ένα βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές του.

Προγνωστικό: Χ2 (1.63 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες