Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Πορτογαλίας σήμερα Κυριακή (19/02).

Πάκος Φερέιρα – Σετούμπαλ (19/02, 18:00): Μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια (1-1-5) μετράει η Πάκος, η οποία έχει αποσπαστεί έξι πόντους απ’ τη γραμμή του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά η Σετούμπαλ βρίσκεται σε κάθοδο, αγνοώντας τη νίκη στα δύο πρόσφατα παιχνίδια (0-1-1), ευρισκόμενη στη μέση της κατάταξης. Καμία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε λίγα γκολ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπελενένσες – Γκιμαράες (19/02, 20:00): Τρεις αγωνιστικές αήττητη (1-2-0) είναι η Μπελενένσες, η οποία έχει αποσπαστεί αρκετά απ’ τη γραμμή του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά η Γκιμαράες μετράει μια νίκη στις πρόσφατες έξι αναμετρήσεις της (1-2-3) και φιγουράρει στην πέμπτη θέση. Πολύ ισορροπημένο το συγκεκριμένο ζευγάρι, πρώτη τύχη στην ισορροπία στο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Ισοπαλία στο ημίχρονο (1.95 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπράγκα – Μπενφίκα (19/02, 22:15): Τετράδα αγώνων (0-2-2) χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπράγκα, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Μπενφίκα συνεχίζει να έχει τα πρωτεία στο πρωτάθλημα, με τη διαφορά της στον πόντο από τη δεύτερη Πόρτο. Χαμηλά βρίσκεται ο «άσσος», αντλεί μεγάλος μέρος της δυναμικής της εντός έδρας η Μπράγκα και μπορεί να βάλει δύσκολα στην πρωτοπόρο.

Προγνωστικό: G/G (1.93 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε